Tehnički kutak > Tuning skutera

Veliki problem,molim vas pomoziteee

<< < (6/14) > >>

J.U.R.C.A:
radi polozaja igle mi je jako cudno da ti je motor izgubio taj simptom!

uglavnom ja bi najprije kako je i GIZ rekao posumnjao na feder kontrasta!

marej88:

--- Citat: radomir.g - 05 Siječanj, 2010, 00:36:29 ---Kolikim otvorom gasa si vozio pre nego sto si proverio svecicu?!
Na leru i malom gasu je svecica uvek nesto tamnija nego na ostalim otvorima (kad se nasteluju naravno :))

--- Kraj citata ---

Pa na malom gasu,nije bilo cak ni pola,bilo je dosta hladno napolju da bi vozio brze :) Znaci po tebi bi trebalo da je OK boja??

marej88:
Ljudi,evo sta se sada desava. Vozao se danas malo i ovako,bila jedna uzbrdica i ja zastao i dao mali gas , on poce kao da se gusi,i ja mu tad dao pun gas i on se ugusi nacisto,poce on bruuuubruuuuu,sta moze biti pa sad? Iglica je podignuta,osigurac je na drugom odozdo?

ivanm:
a kakvi su to malossi zeleni federi na kuplungu? ako su oni preslabi, skuter nema nikakav start..
ako imaš malossi federe za serijsko kvačilo, mogu biti crni, bijeli ili žuti.. probaj bijele ili žute..

Ivan_drifter:
a mozdabi mu trebalo otvoriti malo zraka jer i sam si rekao tamnije je svjecica i vozio si po hladnom kad mu treba vise benzina.....ja bi probo malo postelati otvor zraka....ispravite me ako grjesim

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju