Tehnički kutak > Tuning skutera

Veliki problem,molim vas pomoziteee

<< < (3/14) > >>

marej88:
Uzecu rolnice nove,to mi ne gine,isto hoce da se ugusi kad mu dam odjednom pun gas,a na dodavanju gasa,tj. kada mu postepeno dodajem gas nema da se gusi. Jer hoce i to da bude zbog rolnica?? Ili mozda me zeza jer je igla skroz spustena,da li bi bilo bolje da se iglica skroz podigne??

Ceki21:
zuti federcici su pretvrdi, za te okretaje, ja kuplung skuril tak..
u kakvom je stanju remen ?
koja je diza gore, sve blokade skinute ?

gokiSP:
rade neka stavi 0.5 teze rolice i zute federe...to sto ti se gusi na naglo dodavanje gasa rjesi iglom..digni ju za pocetak za 2 zuba..kad se motor gusi znaci da ima previse zraka na tom otvoru gasa u ovom slucaju startu a za taj otvor gasa je vecim djelom zasluzena igla..spustanjem igle osiromasujes smjesu gorivom..znaci dizanjem igle bi trebao nestat taj problem

Giz:
Meni ovo što vi pričate i nema smisla...

Dakle, ako skuter ide super osim na puštanje i davanje gasa... i penjanje u brdo, pogotovo ako čovjek kaže da je promjenio kuglice, on meni to smrdi na neispravan ili premekan CENTRALNI feder.

Ima smisla, jel tak?

massi:

--- Citat: Giz - 01 Siječanj, 2010, 22:25:02 ---Meni ovo što vi pričate i nema smisla...

Dakle, ako skuter ide super osim na puštanje i davanje gasa... i penjanje u brdo, pogotovo ako čovjek kaže da je promjenio kuglice, on meni to smrdi na neispravan ili premekan CENTRALNI feder.

Ima smisla, jel tak?

--- Kraj citata ---
Rolnice su 5gr. mada nisu davno menjane,
reko je da nisu davno mjenjane ja bi reko isto sta i goki
zuti federcici i mozda za 0,5 g teze rolice a moguce da je i centralni posto (ako je serijski) mekaniji pa da ga treba zamjeniti ali cisto sumnjam
ovisi koliko ima motor kilometra

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju