Općenito > Propisi

nove vozačke?

(1/6) > >>

ivanm:
malo sam gledao i sjećam se da je početkom godine donešen pravilnik o vozačkim dozvolama i da se mijenjaju, rečeno je da stare vrijede do 1.1.2010. pa sam prikupio slike i formulare i mislim ić po novu.. sad sam proučavao na netu i nigdje više ne piše od kad vrijede nove i kad ih treba zamijeniti već piše Stare vozačke dozvole izdane do 1. veljače 2009. godine važe do isteka roka na koji su izdane. ja imam dozvolu iz 1993, piše da mi vrijedi negdje do 2035. godine.. dal netko zna što o tome?

http://www.mup.hr/46.aspx

vale_vx:
pisalo se da će se morat sve vozačke mijenjat ali sad nitko ništa ne spominje
zasad nemoj mijenjat, ako piše da vrijedi vrijedi :)

DvdAerox:
hahaha, vec sam pomislio da cu novu trebat napravit, a napravio je 31.12.2009 kad sam a2 polozio lol..
sta se nije suskalo da ce nove vozacke biti na osobnoj iskaznici ili se varam???

yakov:

--- Citat: DvdAerox - 03 Siječanj, 2010, 13:57:06 ---sta se nije suskalo da ce nove vozacke biti na osobnoj iskaznici ili se varam???

--- Kraj citata ---

tako sam i ja čuo...a to bi i trebalo napraviti, cijeli svijet ima sve to na osobnoj , stari mi je prošle godine htio iznajmiti auto na Tenerifima ali mu nisu dali na osnovu naše vozačke dozvole...

Akafadam:
nabijem ja njih sa novim vozackama sve dok je zakon za preko 100konja do 24 godine TJ. vrijedi  za one koji su polozili  prije donesenog zakona i na njih se  odnosi...vec su me 3. put haltali i placam jebenih  tisucunu kuna svaki put,zalbe ne pomazu...i to me zaustave uvijek retardirani nadobudni mladi iskompleksirani panduri sa kojima ne mozes normalno razgovarat...toliko o novim vozackama  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju