Tehnički kutak > Tuning skutera

Auspuh-blokada

<< < (4/6) > >>

boro faca:
hvala vam ljudi,skinuo sam taj tuljak iz auspuha i onda nisan ima mira dok neskinen top i kad san ga skinia tamo di se in kači(one tri vide) bio je još jedan tuljak,samo ovi je više izgledao kao valjak i na sebi je imao rupicu širine otprilike pola centimetra i bia je zavaren jednin varon,njega san isto izvadia,ali puvalicu još nisan stavio jer triban zakrpat pumpu vode..

--- Citat: ---vodena pumpa na speedfightu se neda krpat i reparirat moze ici samo druga ispravna ili nova znam iz iskustva...
--- Kraj citata ---

dali bi se ona mogla zakrpat onom plastikom s vlaknima,s kojom se prave manji brodovi????

speedfight 2:
prijatelju ti to mozes probat ali ja znam da sam ja sa svojom 100 cuda pokusavao i nista nije bilo dobro uvijek je pisala tak da za pug vodena moze samo druga ili nova jbg...

boro faca:
hvala van face ste nema šta,iščupa san taj tuljak ne samo što ima bolji zvuk nego ide 10 km/h brže ako ne i više,ali ga nešto uguši,najvjerojatnije karburator,naručia san dellorto 17.5,ja misin dizna 85 oće mi to valjat i oće li mi se skut gušit???

giannelli:

--- Citat: boro faca - 04 Siječanj, 2010, 17:44:07 ---hvala van face ste nema šta,iščupa san taj tuljak ne samo što ima bolji zvuk nego ide 10 km/h brže ako ne i više,ali ga nešto uguši,najvjerojatnije karburator,naručia san dellorto 17.5,ja misin dizna 85 oće mi to valjat i oće li mi se skut gušit???

--- Kraj citata ---
dizna 85 je prevelika za serijski cilindar.
treba ti oko 72-75, mada to je pežo neam s njim aiskustva ali odprilike.
i naravno nastelat prijenos i kraburator, to je obavezno kad stavljas auspuh rezonantni.

radomir.g:
Niko ne moze da ti kaze koja dizna ce ti biti ok. Ako mu das malo vazduha i 55 ce mu biti bolja nego 75 i obrnuto.. To je sve stvar probavanja  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju