Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
bando ajmo na neki djir
dhorvat:
--- Citat: DeLUX - 01 Siječanj, 2010, 14:56:44 ---da je ekipa bolja išo bi...do sarajeva mislim :dontknow:
--- Kraj citata ---
Za tebe ne sumnjam da bi išo :icon_biggrin:
Al kad bi netko na nekoj manjoj kubikaži imao muda ići, onda bi išo. Ovak mi nema smisla da sam jedini luđak na pedesetki :frajer:
aldin:
Dodjite u bihac,od mene su cevapi,a imate samo 160km :laughing6:
robert:
--- Citat: aldin - 02 Siječanj, 2010, 01:55:42 ---Dodjite u bihac,od mene su cevapi,a imate samo 160km :laughing6:
--- Kraj citata ---
zemo, ta ti je još bolja. koliko sam puta u bihaću bio na ćevapima. tamo blizu autobusne stanice. ja sam inače iz ključa.
Mislav46:
neznam kako kod vas ali u osijeku sto se tice skuter susreta totalno je sve propalo, pa to mozda godisnje bude jedan nenajavljeni susret ili se okupi njih 5 na moto susretu ako uopce bude...i to okupljanje najvise dodu ljudi koji nisu iz osijeka :angry7:..koma...puno vise do toga drze u vinkovcima, vukovaru i manjim mjestima, ovo kod nas ak imas srece vidjet ces na cesti starog dedu na boatianu koji ide pecat :sad1: :sad1: prije 5-10g okupljalo se svako malo, znalo se skupit po 20 ljudi za jedan tjedan, organizirale su se voznje, stuntanje a i da ne kazem da je bilo puno vise skutera i motora po gradu... :sad3:
aldin:
--- Citat: robert - 02 Siječanj, 2010, 01:57:16 ---zemo, ta ti je još bolja. koliko sam puta u bihaću bio na ćevapima. tamo blizu autobusne stanice. ja sam inače iz ključa.
--- Kraj citata ---
To si bio kod tasuna 100% ako je blizu autobusne.Kad budes dolazio,javi,vodim te na jos bolje cevape:D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju