Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)

Amblem Kluba/udruge.

<< < (8/34) > >>

Drnda:

--- Citat: eladio - 14 Siječanj, 2010, 22:02:03 ---..stvarno nije lose, pohvaljujem smisao i uradak  :icon_thumright:

..ipak ovaj mi je malo hard rock style nekako neprikladan , to nekako ide uz čopere i rock , ako me kuzis :redface:

--- Kraj citata ---
slazem se... nama treba nesto hi-tech  :icon_biggrin:

munja:

--- Citat: eladio - 14 Siječanj, 2010, 22:02:03 ---..stvarno nije lose, pohvaljujem smisao i uradak  :icon_thumright:

..ipak ovaj mi je malo hard rock style nekako neprikladan , to nekako ide uz čopere i rock , ako me kuzis :redface:

smislit ću nešto drugo....

--- Kraj citata ---

munja:

--- Kraj citata ---

smislit ću nešto drugo...

pixa.93:
a eladio nikad se nebu moglo svima udovoljit.nac neku zlatnu sredinu i to je to

marko_AeRoX:

--- Kraj citata ---

ma nekaj vezano uz cajke... najbolje da logo bude od ovog MS znaka, harmonike i flase :)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju