Društveni kutak > MojSkuter udruga (ili klub)
Amblem Kluba/udruge.
BoLT3K:
--- Citat: mrcina - 29 Ožujak, 2010, 21:37:06 ---to i ja govorim a na podružnici van hrvatske, naš grb i njihov. mora se znati tko je gazda.
--- Kraj citata ---
Sto ti to treba znaciti ?
eladio:
--- Citat: mrcina - 29 Ožujak, 2010, 21:37:06 ---to i ja govorim a na podružnici van hrvatske, naš grb i njihov. mora se znati tko je gazda.
--- Kraj citata ---
Klub je jedno, podruznice tog istog kluba su sasvim drugo!
Ocete li vi raditi neke podruznice, hrvatske, bosanske, zagrebacke ili ljubljanske , ili neke druge, slobodno,
--> ali mojskuter klub na kojem radim i na kojem cijela ideja pociva je svakako internacionalni :redface:
Nazalost ne stignem ni blizu napraviti ono sto planiram ovih dana , ali svakako necu nista napraviti na brzinu...
Amblem je vise manje tu, lako ga i promjenimo ,a i ekipa je tu,
barem u srcu mi vec imamo klub koliko ja vidim :redface:
Ne zamarajte se tehnikalijama, one su nazalost sredstvo da bi mogli odredjene projekte odradjivati javno
i to je glavni razlog zasto mi je zao sto ne stignem sve napraviti vec sad onako kako mislim da treba biti odradjeno :redface:
(te tehnikalije nas koce oko organizacija npr: susreti, grupne voznje, neki projekti humanitarnog karaktera itd.. )
juric:
podrzavam eladia i slazem se s njim ...bitno da je dam je volja tu i nije potrebno komplicirati za sad s podružnicama...i drago mi je da se dečkima svidio moj prijedlog za amblem :toothy10:
mrcina:
payi nije to jednostavno kako vi mislite.
posto je konacno i eladio rekao da ce klub/udruga biti internacionalna iliti medjunarodna to se mora i pretociti na papir te to ime zastititi od zloupotrebe i plagijata.
u statutu mora biti naznaceno kako se osniva podruznica koja ce u svom imenu imati ime kluba/udruge jer ako se to ne uradi imat cemo u svakoj drzavi plagijat orginala a sto ne zelimo da se desi.
Hrvoje_40:
--- Citat: eladio - 29 Ožujak, 2010, 23:47:27 ---Klub je jedno, podruznice tog istog kluba su sasvim drugo!
Ocete li vi raditi neke podruznice, hrvatske, bosanske, zagrebacke ili ljubljanske , ili neke druge, slobodno,
--> ali mojskuter klub na kojem radim i na kojem cijela ideja pociva je svakako internacionalni :redface:
Nazalost ne stignem ni blizu napraviti ono sto planiram ovih dana , ali svakako necu nista napraviti na brzinu...
Amblem je vise manje tu, lako ga i promjenimo ,a i ekipa je tu,
barem u srcu mi vec imamo klub koliko ja vidim :redface:
Ne zamarajte se tehnikalijama, one su nazalost sredstvo da bi mogli odredjene projekte odradjivati javno
i to je glavni razlog zasto mi je zao sto ne stignem sve napraviti vec sad onako kako mislim da treba biti odradjeno :redface:
(te tehnikalije nas koce oko organizacija npr: susreti, grupne voznje, neki projekti humanitarnog karaktera itd.. )
--- Kraj citata ---
bilo bi predosadno da se ne zamaramo
drugim riječima stalo nam je :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju