Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Susret U Zadru (ili okolici) 08.07.

<< < (15/19) > >>

ALONSO:
ovako, onaj tamo tjedan dakle 21-oga san 110% u zadru, jer ako se ne varam na taj dan je prvo kolo hnl-a, utakmica Zadar-Hajduk :headbang:

Doomsday:

--- Citat: IZd - 11 Srpanj, 2007, 21:59:36 ---
--- Citat: Doomsday - 11 Srpanj, 2007, 08:39:43 ---'ebiga, još ništa ne znan... I ja bi rado 15.07. do Zadra ili možda Murtera ili slično, ali... :dontknow:

--- Kraj citata ---

Što ali...???

--- Kraj citata ---

Pa 'ebiga, meštar je napokon uspija upast u oni moj problem, nije mu baš jasno u čemu je stavr, pa ga je krenija redom rastavljat... Čisto sumnjam da će ga riješit do subote... Znat ću u subotu ujutro... A vikend iza toga radin... Eto šta ali... :laughing7:

A morete vi u nedilju 15.07. malo do Splita ili Kaštila, pa da ja svatin autom ili pjehe... :dontknow:

:frajer:

X-Thug:
e moga bi ja jedan đir pješke,ko će da ga vozin...btw...ja mislin da je Hajduk-Zadar 22 u subotu

ALONSO:

--- Citat: X-Thug - 12 Srpanj, 2007, 19:42:19 ---e moga bi ja jedan đir pješke,ko će da ga vozin...btw...ja mislin da je Hajduk-Zadar 22 u subotu

--- Kraj citata ---
meni na kalendaru u mobitelu i na kompu pokazuje da je 21 subota a 22 nedilja ???

X-Thug:
ok ok ja san računa po praksi tribala bi mi bit do 21-og al pošto iden u nedilju do petka a ja san mislia da je petak 21 i da su mi računali nedilju...ne frend mi je reka 22-og da je...ma vidit će mo još do tad...odi tamo na tribinu ja ću te gađat bengalkama  :icon_biggrin:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju