Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Susret U Zadru (ili okolici) 08.07.

<< < (8/19) > >>

X-Thug:
uf...ja moran vidit ocu moc...ako i buden mozda cu pjehe morat...lol...cacu ne pustaju s auton vise u marinu...javin ja do sutra navečer oću moć ili ne...a i tribalo bi se skupit par kuna i za kavu :toothy10:

Punisher:

--- Citat: ALONSO - 06 Srpanj, 2007, 19:02:55 ---u koju uru ti se ja punisheru mogu javit, tj. kada češ bit slobodan?

tako da se negdi svi oko iste ure nađemo u ulaz u grad, jer niko neče znat di triba doč po zadru pa če zadrani morat letat svako malo naprid-nazat do ulaza ;D

--- Kraj citata ---
Kad oćeš, samo javi kad si blizu Zadra da te dođem na ulaz dočekati  :icon_thumright:

Kad otprilike planiraš doć ??

Punisher:

--- Citat: X-Thug - 06 Srpanj, 2007, 19:45:52 ---uf...ja moran vidit ocu moc...ako i buden mozda cu pjehe morat...lol...cacu ne pustaju s auton vise u marinu...javin ja do sutra navečer oću moć ili ne...a i tribalo bi se skupit par kuna i za kavu :toothy10:

--- Kraj citata ---
Aj ne hebi, par kuna za kavu se uvik nađe, a za prijevoz ne brini... javi mi se i ja ću te pokupit autom...

Ionako si u Zadru pa kukaš za prijevoz  :laughing7: :laughing7: :laughing7: ima da dođeš.

ALONSO:
AAA LJUDI IZMJENA PLANA

ne znam oču doč

pratim treninge i vidim alonso u problemima a ferrari gazi, moga bi ostat doma pogledat trku :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9:

Punisher:

--- Citat: ALONSO - 06 Srpanj, 2007, 20:27:32 ---AAA LJUDI IZMJENA PLANA

ne znam oču doč

pratim treninge i vidim alonso u problemima a ferrari gazi, moga bi ostat doma pogledat trku :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9:

--- Kraj citata ---
Gledat ćeš ju u Zadru  ;D

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju