Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Susret U Zadru (ili okolici) 08.07.
X-Thug:
uf...ja moran vidit ocu moc...ako i buden mozda cu pjehe morat...lol...cacu ne pustaju s auton vise u marinu...javin ja do sutra navečer oću moć ili ne...a i tribalo bi se skupit par kuna i za kavu :toothy10:
Punisher:
--- Citat: ALONSO - 06 Srpanj, 2007, 19:02:55 ---u koju uru ti se ja punisheru mogu javit, tj. kada češ bit slobodan?
tako da se negdi svi oko iste ure nađemo u ulaz u grad, jer niko neče znat di triba doč po zadru pa če zadrani morat letat svako malo naprid-nazat do ulaza ;D
--- Kraj citata ---
Kad oćeš, samo javi kad si blizu Zadra da te dođem na ulaz dočekati :icon_thumright:
Kad otprilike planiraš doć ??
Punisher:
--- Citat: X-Thug - 06 Srpanj, 2007, 19:45:52 ---uf...ja moran vidit ocu moc...ako i buden mozda cu pjehe morat...lol...cacu ne pustaju s auton vise u marinu...javin ja do sutra navečer oću moć ili ne...a i tribalo bi se skupit par kuna i za kavu :toothy10:
--- Kraj citata ---
Aj ne hebi, par kuna za kavu se uvik nađe, a za prijevoz ne brini... javi mi se i ja ću te pokupit autom...
Ionako si u Zadru pa kukaš za prijevoz :laughing7: :laughing7: :laughing7: ima da dođeš.
ALONSO:
AAA LJUDI IZMJENA PLANA
ne znam oču doč
pratim treninge i vidim alonso u problemima a ferrari gazi, moga bi ostat doma pogledat trku :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9:
Punisher:
--- Citat: ALONSO - 06 Srpanj, 2007, 20:27:32 ---AAA LJUDI IZMJENA PLANA
ne znam oču doč
pratim treninge i vidim alonso u problemima a ferrari gazi, moga bi ostat doma pogledat trku :icon_biggrin: :toothy12: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Gledat ćeš ju u Zadru ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju