Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Susret U Zadru (ili okolici) 08.07.

<< < (5/19) > >>

Punisher:
A ništa ljudovi, javljajte se tko definitivno može pa ćemo vidjeti oći nas se štogod skupiti  :toothy3:

Ja definitivno u nedjelju mogu, X-Thumb i Dino bi mogli valjda naletit da se upoznamo ako su zauzeti...

X-Thug:

--- Citat: Punisher - 05 Srpanj, 2007, 08:47:05 ---A ništa ljudovi, javljajte se tko definitivno može pa ćemo vidjeti oći nas se štogod skupiti  :toothy3:

Ja definitivno u nedjelju mogu, X-Thumb i Dino bi mogli valjda naletit da se upoznamo ako su zauzeti...

--- Kraj citata ---

jesi ovo mislia na mene ???

Lav:
Ovako ja isto ovaj vikend nemogu ali drugi mogu sigurno , tako da ako bi došo mogo mogo bi se upoznat s vama dole došli bi ja i još dva moja frendova jedan na sp , drugi na vxr 250 oni su iz Starigrada  pa bi mogli doc bez problema , bili smo prošli vikend isto išli đir.

ALONSO:
iden

oče ič dakle tko iz splita onda? pitan jer da znam pošto se ne snalazim po zadru pa da mogu pokupit broj mobitela od nekoga u slučaju da dolazin sam!

Doomsday:
Ja ću znat u subotu ujutro jel iden... Skut je na servisu, a serviser nema vrimena napravit malo veći đir, da bi vidija tačno šta se događa... Na manje relacije ide OK... :dontknow:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju