Tehnički kutak > Tuning skutera
Jedno n00bovsko pitanje?
To3cutter:
Demistificirao sam i tu misteriju. Ulje se mjeri na centralnom standu, na ravnoj podlozi. Tako da se cep mjeraca ulja zasarafi nazad do kraja, pa onda opet odvrne i provjeri razina. Ja sam uvijek samo odvrnuo cep i ulozio ga u masinu. Naravno da ga je vjecno bilo nedovoljno! :icon_scratch: :icon_scratch: :icon_scratch:
Nikon:
nije istina
nista se ne zavidava nazad... samo ga stavis do glave koliko ide i pazljivo izvadis da se ne dira sastrane
skuter mora bit na centralnoj i ravno i tocno se prikaze...
... kupis novu bocu ulijes 7 deci i nes falit ostalo spremis i ulijes nakon 2000km kad se malo ulja potrosi i miran si...
ako ti prebrzo nestaje ulje znaci da ga negdi gubi i da nesto nije uredu :icon_thumright:
To3cutter:
Onda laze manual za Sportcity 125...
Nikon:
pa to moze bit za sport city jer mu je vrh prekratak al to je jedna od iznimki 90% skutera se miri da do glave gurnes... i vadis van ..
cinjenica je da i ako imas masinu od sport city.a neznaci da je cep ulja iste duzine... npr. moj skuter ima masinu od grand dinka pa su cepovi ulja drugaciji.
citaj manual za beverly 125 a ne za sport city :toothy11: i ako tvoj manual od beverly-a kaze da tako radis onda tako radi...
To3cutter:
Da moze i to biti. Ali u mom manualu pise da se ulje mjeri na ravnoj podlogi. Ne pise kak mora motor stajati.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju