Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli - vakum pumpica goriva

<< < (4/5) > >>

robert:

--- Citat: speed - 31 Prosinac, 2009, 16:47:17 ---meni je riknula...nova 200+++ kuna,otisao i uzeo od kultivatora pipicu za zatvaranje goriva,nabio gore i spojio benzin,vakuma nema vec slobodan pad,ako je karb dobar i plovak u njemu  zatvara plovak gorivo i nema prelijevanja

--- Kraj citata ---
meni ne preljeva kroz normalno crijevo neg kroz vakum crijevo koje je spojeno odmah pored prirubnice tako da sve ide direktno u karter.

mario_f15:

--- Citat: robert - 31 Prosinac, 2009, 18:51:16 ---meni ne preljeva kroz normalno crijevo neg kroz vakum crijevo koje je spojeno odmah pored prirubnice tako da sve ide direktno u karter.

--- Kraj citata ---
tako je i meni bilo......curilo gorivo na criijevo od vakuma
i ostavim motor malo duze da stoji i ono nalije goriva u cly...pa ga nemozes upalit...nemoze spalit toliko goriva.......
pa nakon 100 kurblanja upali.....

robert:

--- Citat: mario_f15 - 31 Prosinac, 2009, 18:55:04 ---tako je i meni bilo......curilo gorivo na criijevo od vakuma
i ostavim motor malo duze da stoji i ono nalije goriva u cly...pa ga nemozes upalit...nemoze spalit toliko goriva.......
pa nakon 100 kurblanja upali.....

--- Kraj citata ---
da al problem je što pri svakom kurblanju ti pumpaš još više goriva unutra.
jučer sam sve detaljno očistio i onda stavio suhu svjećicu. skuter radi ko beba. a jutros nebi upalio da si bog.

mario_f15:

--- Citat: robert - 31 Prosinac, 2009, 18:57:53 ---da al problem je što pri svakom kurblanju ti pumpaš još više goriva unutra.
jučer sam sve detaljno očistio i onda stavio suhu svjećicu. skuter radi ko beba. a jutros nebi upalio da si bog.

--- Kraj citata ---
da znam.....
stalno dobiva gorivo.........
novi vakum ventil..neki malo bolji.. :icon_biggrin:
ili kemijat sa tim pipicama...

robert:
najprije ću probat sa ovim pipama pa onda vakum ventilj ako pipa ne bude valjala

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju