Ostalo > Razne offtopic teme :)

Sretna Nova Godina!!!

<< < (16/21) > >>

pajo:
svim forumašim koji nisu mi poslali novogodišnju čestitku želim:da vam izgori jelka,da vam se dijed mraz posere u kamin,a sobovi da poštenu izjebu vašeg psa... voljene prijatelje koji mi jesu poslali čestitku za prošlu 2009god.obaviještavam da mi se želje nisu ostvarile,pa molim da mi za 2010 uplate cash... sretna vam nova godina od srca....

Rossi:
jao braco ja se nisam trijeznio za novu ....ujutru u 7 nakon pola sata spavanja opet poceli pit doso nekad kuci podne ....odspavo malo i  navece opet malo da pijem ...evo veceras opet pilo se ..obislo se 3-4 kluba i na kraju nas 11 otislo frendu ozenjenom na vrata lupali ...lik izaso u gacama sa dignutim necim :D kaze jebam vam mamu svima u pola posla me dizete iz kreveta ...i tako usli sjedili kod njega jedno 3 sata ...ma ubili se :D ja sam jos trijezan donekle stim da vozim jedno od auti ..ali haj :D piso sam ovu por jedno  10 min da sve bude tacno :D nova godina je pocela da ljepse ne moze :D extra drustvo ...alkohol i dobar provod ...

te-te-ac:
jos da je kizu i tešiju mama pustila u inostranstvo bila bi ti jos bolja..  ::) :binkybaby:

ovak je sam meni bila grozna..  :toothy12:

kiza-iz-kvarta:
meni je isto bilo predobro u ZG hoću reći RI......

DJ KEEZ je samo za mene cjelu večer u sobi puštao....

a kad sam skužio da me cindy baca u bed,pustio sam si neke veselije stvari tipa....

da nisam imao dvolitraču cole uz sebe, briem da bi se hitio kroz prozor.......

te-te-ac:
o ukusima se neraspravlja.. al ono playlista je bolja od obične novogodisnje playliste kak zna bit..

kiza prica se po kvartu da si umjesto otvorenog šampanjca cuo pucanj teglice iz dobro poznatog flash zapisa s XXXXXXXXXXXXXXX tacno u pre ponoć..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju