Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli, štelanje prijenosa- pomoć

<< < (15/18) > >>

tomof10:
ne ide 6mm  dobjes 2mm i 4mm ovisi jeli duza ili kraca radilica

dhorvat:

--- Citat: tomof10 - 02 Siječanj, 2010, 14:03:31 ---ne ide 6mm  dobjes 2mm i 4mm ovisi jeli duza ili kraca radilica

--- Kraj citata ---

Kolko ja znam razlika u radilicama je 4 mm. Znači da kompenziraš tu razliku treba ti jedna od 4 i jedna od 2. Ajd nek me neko ispravi ako griješim, jer tako sam ja složio od moje cure Malagutija  :dontknow:

pajo:

--- Citat: dhorvat - 02 Siječanj, 2010, 14:53:19 ---Kolko ja znam razlika u radilicama je 4 mm. Znači da kompenziraš tu razliku treba ti jedna od 4 i jedna od 2. Ajd nek me neko ispravi ako griješim, jer tako sam ja složio od moje cure Malagutija  :dontknow:

--- Kraj citata ---
kod mene je bilo iza mutivara 4mm i ispred neka sitna 1-1,5mm i to je to

mario_f15:

--- Citat: dhorvat - 02 Siječanj, 2010, 12:39:51 ---Iza multivara dođe 2 mm šajbica OBAVEZNO! A kod malagutija ide 6 mm  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
kod mene je kratka radilica...
nije duza.... :icon_biggrin:

tomof10:
a vidi i u mene je kratka dobio sam 4mm i 2mm sa 4mm mi je mehanizam od kurble onaj dirao od ventilator ono onaj prsten to kad je bilo 4mm znaci za kracu radilicu ide 2mm i izmedu bolcne i ventilatora sam imao oko 0,5mm tako nesto i rmen je izlazio do vrha polutki(poravna se sa njima) sad sa over variom nemogu stavit nikakvu sajbicu izmedu ventilatora i bolcne al zato remen 16,5 sirine  kevlar izlazi 4-5mm iz polutki

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju