Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli, štelanje prijenosa- pomoć
mario_f15:
--- Citat: dhorvat - 31 Prosinac, 2009, 17:23:02 ---Ovako, ako su preveliko okretaji na startu i kasnije previše padne, radi se o predugom centralnom federu. Probao sam jedan ful kratki feder od Pežoa i moram priznat da popravlja tu oscilaciju okretaja i to podosta. :icon_thumright:
Javim kad ga probam na Malagutiju dal je pridopnio plodom :laughing7:
--- Kraj citata ---
e moze dhorvat.........kad probas javi...........
znaci za te oscilacije je bolji kraci feder...... ?
dhorvat:
--- Citat: mario_f15 - 31 Prosinac, 2009, 17:25:13 ---e moze dhorvat.........kad probas javi...........
znaci za te oscilacije je bolji kraci feder...... :toothy11:
--- Kraj citata ---
Sad to sve ovisi o variomatu i pogotovo o remenu te stanju remena. E sad, ako imaš određene oscilacije koje ni u slučaju novih komponenti ne rješavaju oscilaciju onda treba probati sa federom. Jer možeš ti imati i kompletni Overrange prijenos, ali ako staviš centralni feder koji je puno duži od nominiranog za OR polutke, opet će ti past okretaji al se neće osjetiti tako jako kao kod jeftinijih variomata :headbang:
mario_f15:
--- Citat: dhorvat - 31 Prosinac, 2009, 17:31:45 ---Sad to sve ovisi o variomatu i pogotovo o remenu te stanju remena. E sad, ako imaš određene oscilacije koje ni u slučaju novih komponenti ne rješavaju oscilaciju onda treba probati sa federom. Jer možeš ti imati i kompletni Overrange prijenos, ali ako staviš centralni feder koji je puno duži od nominiranog za OR polutke, opet će ti past okretaji al se neće osjetiti tako jako kao kod jeftinijih variomata :headbang:
--- Kraj citata ---
multivar je gore
remen je seriski i stanje je dobro....skoro pa nov
jedino neki malo bolji da metim?? neki topov..
dhorvat:
--- Citat: mario_f15 - 31 Prosinac, 2009, 17:36:25 ---multivar je gore
remen je seriski i stanje je dobro....skoro pa nov
jedino neki malo bolji da metim?? neki topov..
--- Kraj citata ---
neznam više s tim remenima. Ovaj topov je isti ko BANDO koji ima moja cura u malagutiju, odnosno TOP je uzeo taj bando remen i stavio svoju "naljepnicu" na njega (:toothy3:) i on mi se ne čini dobar za malagutija. Vidio sam nešto da u katalogu remena Malaguti iza 2000. ima drugi kod. Testirat ću malo te remene i federe pa makar i do kraja ljeta dok ne dobijem ono što želim :icon_thumright:
mario_f15:
--- Citat: dhorvat - 31 Prosinac, 2009, 17:48:17 ---neznam više s tim remenima. Ovaj topov je isti ko BANDO koji ima moja cura u malagutiju, odnosno TOP je uzeo taj bando remen i stavio svoju "naljepnicu" na njega (:toothy3:) i on mi se ne čini dobar za malagutija. Vidio sam nešto da u katalogu remena Malaguti iza 2000. ima drugi kod. Testirat ću malo te remene i federe pa makar i do kraja ljeta dok ne dobijem ono što želim :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
e sad neznam ni ja.....
ja sad imam neki dayco.......... :icon_biggrin:
al mislim da cu uzet novi do sezone.......da bude sve kako spada...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju