Tehnički kutak > Tuning skutera

minarelli, štelanje prijenosa- pomoć

<< < (8/18) > >>

mario_f15:

--- Citat: speed - 31 Prosinac, 2009, 16:27:17 ---a nisi tako objasnio ;D

--- Kraj citata ---
znam da nisam.....eto sad sam ispravio
uglavnom adapter bi mogo pomoci da je feder neki kraci..... :toothy11:

speed:

--- Citat: mario_f15 - 31 Prosinac, 2009, 16:29:07 ---znam da nisam.....eto sad sam ispravio
uglavnom adapter bi mogo pomoci da je feder neki kraci..... :toothy11:

--- Kraj citata ---
da da su federi od piaggia

a ja sam i tako dugackog ugurao i radio je :laughing6: :laughing6: :laughing6:

mario_f15:

--- Citat: speed - 31 Prosinac, 2009, 16:31:12 ---da da su federi od piaggia

a ja sam i tako dugackog ugurao i radio je :laughing6: :laughing6: :laughing6:

--- Kraj citata ---
heh
kod mene kad ga metim nemoze se polutka rasirit do kraja....
sta mislis od cega je feder? :toothy11:

SlowRider:
Hmm, 7 spirala bi moralo proci, posto koristim takve centralne federe. Ali ovi koje imam su meksi od tog zutog pa je u pitanju debljina same zice od koje je napravljen centralni, kod tebe je vjerojatno malo deblja pa se to nabere... ali opet mi je malo cudno da ne pase  :icon_scratch:

ali jednu stvar je jednostavno utvrditi, da li je to centralni za piaggio ili minarelli sto se tice promjera? A vrlo vjerojatno je za morini masine...

I jos jedna stvar koja me malo iritira, piaggio centralni u minarelli prijenos  ??? ako se stave druge polutke sa pravim dosjedom, i piaggio kvacilo onda OK, ali ostalo je teski fus na sto sam alergican. Kao prvo, piaggio centralni ima veci promjer nego minarelli. Kako strpati piaggio centralni koji je siri od u dosjed od minarelli polutke koji je uzi? Postoji jedan nacin, ali onda centralna opruga nije centrirana i nalazi se u ekscentru, a na drugom kraju ako je minarelli kvacilo onda taj centralni takodjer ne dosjeda ravno.

Centralni feder pukne u voznji kada je sve uredno slozeno i napravi veliku stetu... zar je potrebno riskirati?

speed:

--- Citat: SlowRider - 31 Prosinac, 2009, 16:39:09 ---Hmm, 7 spirala bi moralo proci, posto koristim takve centralne federe. Ali ovi koje imam su meksi od tog zutog pa je u pitanju debljina same zice od koje je napravljen centralni, kod tebe je vjerojatno malo deblja pa se to nabere... ali opet mi je malo cudno da ne pase  :icon_scratch:

ali jednu stvar je jednostavno utvrditi, da li je to centralni za piaggio ili minarelli sto se tice promjera? A vrlo vjerojatno je za morini masine...

I jos jedna stvar koja me malo iritira, piaggio centralni u minarelli prijenos  ??? ako se stave druge polutke sa pravim dosjedom, i piaggio kvacilo onda OK, ali ostalo je teski fus na sto sam alergican. Kao prvo, piaggio centralni ima veci promjer nego minarelli. Kako strpati piaggio centralni koji je siri od u dosjed od minarelli polutke koji je uzi? Postoji jedan nacin, ali onda centralna opruga nije centrirana i nalazi se u ekscentru, a na drugom kraju ako je minarelli kvacilo onda taj centralni takodjer ne dosjeda ravno.

Centralni feder pukne u voznji kada je sve uredno slozeno i napravi veliku stetu... zar je potrebno riskirati?

--- Kraj citata ---

origalni adapteri...
ja sam doma imao 2 komada,jednog prodao i jos jednog imam,dobijes promjer pia federe,a unutranji fi ti je od minarellija i feder je fixan i u centru

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju