Tehnički kutak > Tuning skutera
minarelli, štelanje prijenosa- pomoć
dhorvat:
--- Citat: pajo - 31 Prosinac, 2009, 11:44:55 ---jel imaš možda sliku tih distanciranih polutki da vidim??
posto sam ja imo normalne (mina)polutke sa dužom radilicom,da uspredim...
--- Kraj citata ---
Ako si imao normalne polutke onda nisi smio imati distancer variomata iza variomata. Ali da bi mogao zašerafiti maticu potrebno je staviti distancer 4mm između zvjezdice ventilatora i krune :headbang:
Polutke nisam stigao proučiti jer sam ih samo jednom rastavljao sa motora. Drugi puta ću poslikati da uposredimo :icon_thumright:
pajo:
--- Citat: dhorvat - 31 Prosinac, 2009, 12:05:21 ---Ako si imao normalne polutke onda nisi smio imati distancer variomata iza variomata. Ali da bi mogao zašerafiti maticu potrebno je staviti distancer 4mm između zvjezdice ventilatora i krune :headbang:
Polutke nisam stigao proučiti jer sam ih samo jednom rastavljao sa motora. Drugi puta ću poslikati da uposredimo :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
sad baš gledo ali nemam niti jednu sliku samih polutki..
sad nisam suguran jel poluka od malagutija ili klasična(mina)
znam kad sam prije imo tu dužu radilicu imo sam iza mutivara podlošku 4mmi ispred neku malo 1-1,5mm mi se čini ali između zvijezdije i krune ništa???
pruki21:
Zavisi koji skut. Ja imam runnera50 na njemu imam malossi multivar2000, spuh mhr malossi, bjeli centralni, zute federcice kvacila motor ne da ide dobro nego savrseno a na njemu jos imam standardni karbu weber12 sa standardnom diznom 63. I nikoji mi skuter do 50 kubika (bez kita) nista nemoze a da jos stavim dellorto 17.5 patili bi se i oni s kitom.
mario_f15:
moj fox je 2001god.........
mario_f15:
valjd postoji mogućnost da se ustima i sa ovim polutkama............. ??? ::)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju