Općenito > Generalno o skuterima
Rezultati nove Gilere Runner
Tommek:
koliki mu je rezervoar uopche?
nisam bash chitao uputstva ;D
Hrastinski:
--- Citat: Tommek - 04 Srpanj, 2007, 09:11:18 ---koliki mu je rezervoar uopche?
nisam bash chitao uputstva ;D
--- Kraj citata ---
7 l od toga oko 1.7 l rezerve...
marko.p:
--- Citat: Dino - 03 Srpanj, 2007, 22:27:34 ---Ma skuter je odličan samo potrošnja od 6 litara je prevalika.Prije po ure san štela karb jer je svićica bila masna i crna,pa ću sutra vidit koliko troši,ako ne bude bolje-na servis,iako sumnjam da će tamo išta napraviti jer im je sad gužva i sve rade na brzaka :sad1:
--- Kraj citata ---
nešto se je sje....moj ima 23 000 km pa troši 4-4.5l...to nije normalno,sredit ćeš ti njega pa će manje trošit...
inaće runner dobro izgleda,ali boje su sve nekako bijesne....
Dino:
Stavia san novu svićicu,opra filter zraka,pročistia i naštela karb,stavia diznu 62 i sad s litrom pređem 22km(sve full gas),a prije san moga samo 13km.Znači troši malo manje od 5lit.Ma prezadovoljan sam kako je bilo :toothy12: :toothy12: .E,da,po ravnici max 88km/h kad se skupim iza volana,nizbrdo 104 (jutros mjereno) :toothy9:
Punisher:
--- Citat: Dino - 04 Srpanj, 2007, 12:44:54 ---Stavia san novu svićicu,opra filter zraka,pročistia i naštela karb,stavia diznu 62 i sad s litrom pređem 22km(sve full gas),a prije san moga samo 13km.Znači troši malo manje od 5lit.Ma prezadovoljan sam kako je bilo :toothy12: :toothy12: .E,da,po ravnici max 88km/h kad se skupim iza volana,nizbrdo 104 (jutros mjereno) :toothy9:
--- Kraj citata ---
Aj super da si riješio problem, pogledaj još koji put svjećicu, mislim da ga još možeš mrvu finije uštelati...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju