Tehnički kutak > Tuning skutera
Piaggio Liberty- gušenje problem
mario_f15:
--- Citat: CoK - 30 Prosinac, 2009, 03:25:31 ---Najcesce ne mjenjaju pogotovo na libertiju jer im se neda...treba skinut plastike i sic komplet a sumnjam da jesu :dontknow:
--- Kraj citata ---
fušeri........
moguće je......
ivanm:
treba veća dizna.. ali i preštelati frgić jer očito vuče previše zraka.. treba zavrnuti šarafić od smjese i tako..
luki123:
Blokade sam samostalno skunio. Imam još jedan skuter sportcity 50 2T ( ista mašina kao na libertiyu), kod njega mi je servis skinuo blokadu i ja sam ih pitao treba li veca dizna, rekao je da ne treba, a što se tiče vožnje na njemu sve je uredu, na libertiyu nije ovaj problem odkada sam skinuo blokade!. Pogledat cu filter, svjecicu i zrak na karbu pa javim.
hvala!
Chupsy:
ako nisi mijenjao diznu vrati nazad onda limić kaj stoji na frgazeru
luki123:
--- Citat: Chupsy - 30 Prosinac, 2009, 13:45:38 ---ako nisi mijenjao diznu vrati nazad onda limić kaj stoji na frgazeru
--- Kraj citata ---
Po karburatoru nije nikad ništa dirano, tako da je limić još na svom mjestu. Danas sam očistio svjećicu i spušvu od airboxa. Nadam se da sam dobro postavio spužvu ( umetnuo je u utor na poklopcu od airboxa, nisam jedino siguran da li spužva treba zaklopiti dvije rupe koje su u dotičnom utoru). Nakon pregleda ove dvije stvari problem nisam riješio, kada je motor još hladan manje se osjeti gušenje, kasnije mi stvara velike probleme pogotovo pri vožnji uzbrdo.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju