Općenito > Slike i filmovi o skuterima
KIKI R1 na SP180
mrcina:
a sranja ti se uvik dogode gdje se najmanje nadaš
?ETRI TAKTA:
Da bar ja znam vako :)
corky:
na umješnosti vožnje svaka čast na gluposti kapa doli ... vožnja u kratkim rukavima, hlačama, bez rukavica i kacige :sad3: vidi se mlad valjda će bog mu dat pameti i sreće da doživi da i njegova djeca šetaju ovim svjetom...nevjerujem da će im tada pokazivati ovo ponosno se hvaleći što je radio u mladosti....
P.S i ja nisam ponosan na neke stvari koje sam radio u mladosti znači ovo govorim iz iskustva :icon_scratch: :dontknow:
na ovo ima jedan vic::: kad voziš smeće vozi ga brzo sa kacigom da te nebi tko prepozna ,kad kupiš dobar motor vozi ga polako da te svi prepoznaju :glasses9: :glasses2: :toothy9:
Punisher:
--- Citat: corky - 21 Srpanj, 2007, 05:43:00 ---na ovo ima jedan vic::: kad voziš smeće vozi ga brzo sa kacigom da te nebi tko prepozna ,kad kupiš dobar motor vozi ga polako da te svi prepoznaju :glasses9: :glasses2: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Vic ali i istina :laughing7:
Ma što god izvodio kacigu na glavu :icon_thumright:
Kristijan_R1 klasa:
--- Citat: Punisher - 21 Srpanj, 2007, 12:34:01 ---
--- Citat: corky - 21 Srpanj, 2007, 05:43:00 ---na ovo ima jedan vic::: kad voziš smeće vozi ga brzo sa kacigom da te nebi tko prepozna ,kad kupiš dobar motor vozi ga polako da te svi prepoznaju :glasses9: :glasses2: :toothy9:
--- Kraj citata ---
Vic ali i istina :laughing7:
Ma što god izvodio kacigu na glavu :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
... ma shvatio sam i sam dabi mi bilo bolje nositi kacigu, dok mi se jos nes ne dogodi, nego nakon nedaj boze neke nesrece...
...pa da je onda vise memam niti imati prilike nosit.
i od sada kad god idem negdje s motorom, kaciga na glavu!!!
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju