Tehnički kutak > Tuning skutera

Problem sa krajnjom brzinom

<< < (3/9) > >>

aco stunter_50:
a promijeni remen i stavi teže rolice i možda ti je dizna zaštopana meni se dva  puta bila zaštopala nisam ga mogo ni upaliti i staviš malo veću diznu i to ti je to

Punisher:
Kao prvo što si radio (mijenjao na servisu)... nakon tolike kilometraže se mijenjaju remen, rolice, svjećica.

Filter zraka (ako je u redu) samo opereš u benzinu i malo nauljiš, skineš i dobro očistiš karburator, pogledaš kakve je svjećica boje (da znaš jeli dobro naštelan)...

OBAVEZNO (sorry na velikim slovima, ali je ovo mene totalno sjebalo) očisti auspuh iznutra jer možeš sve savršeno napraviti ali ako je spuh zaštopan zavraga sve, tako je i meni bilo...

Centralni i oprugice kvačila još možeš ostaviti ako su u ok stanju...

NEOs:

--- Citat: Punisher - 03 Srpanj, 2007, 17:47:01 ---Kao prvo što si radio (mijenjao na servisu)... nakon tolike kilometraže se mijenjaju remen, rolice, svjećica.

Filter zraka (ako je u redu) samo opereš u benzinu i malo nauljiš, skineš i dobro očistiš karburator, pogledaš kakve je svjećica boje (da znaš jeli dobro naštelan)...

OBAVEZNO (sorry na velikim slovima, ali je ovo mene totalno sjebalo) očisti auspuh iznutra jer možeš sve savršeno napraviti ali ako je spuh zaštopan zavraga sve, tako je i meni bilo...

Centralni i oprugice kvačila još možeš ostaviti ako su u ok stanju...

--- Kraj citata ---

Promjenio sam: Rolice, remen, svijecica, karburator,filter zraka, kuplung je OK, ulje u getribi.

E vidis, jos mi ostaje auspuh. Na njega nisam obracao toliko paznju , iako sumnjam u njega. Posuditi cu od prijatelja ZX-a pa cemo onda vidjeti sto se desava.

MARINO:
Frende nazalost,pomiri se sa time,Yamaha Neos ti svaka toliko ide,i to ti je kao da sam ja od svog stalkera sta je iso 85,htjeo da sam od sebe ide bar 100...
Preostaje ti samo neki tuning  :icon_thumright:

SlowRider:
Istina je da Neos ide tako sporo. Takve su ti AC minarelli masine.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju