Ostalo > Motocikli
Japan vs Euro vs SuperNanny
Pupo:
A dobro sad, što se tiče sad te malo veće zapremnine, radi se o jednostavnoj stvari a to je twin agregat koji uz sve svoje prednosti nema snage kao četverocilindraš iste zapremnine. I to je jasno kao dan i to je tako (ista priča kao sa Buellom nekidan). Da je to tolika premoć Ducatija, odnosno tih 100-200 kubika, povećali bi i japanci zapremninu. I tako više se MotoGP nevozi sa litrenim motorima pa im je svejedno.
Treba pričekati proljeće i nove japaneze :toothy9: Ali da imam para, bila bi definitivno Aprilia jer sad imaju dostojnog konkurenta iako sam veliki fan Suzukija, al kako se kaže, jednom Aprilia, uvijek Aprilia :toothy9:
Žao mi je samo jedne Yamahe, hvalili su se na sva vrata kako imaju super duper BigBang agregat koji puca od snage a nakraju se ispostavi da ih sve u snazi šije jedna Honda, koja pravi motore za "laganiju" vožnju odnosno pravi motore za svakoga i svagdje a ne za pistu!
aeroxtuning:
--- Citat: Area51 - 20 Listopad, 2009, 23:28:24 ---A dobro sad, što se tiče sad te malo veće zapremnine, radi se o jednostavnoj stvari a to je twin agregat koji uz sve svoje prednosti nema snage kao četverocilindraš iste zapremnine. I to je jasno kao dan i to je tako (ista priča kao sa Buellom nekidan). Da je to tolika premoć Ducatija, odnosno tih 100-200 kubika, povećali bi i japanci zapremninu. I tako više se MotoGP nevozi sa litrenim motorima pa im je svejedno.
Treba pričekati proljeće i nove japaneze :toothy9: Ali da imam para, bila bi definitivno Aprilia jer sad imaju dostojnog konkurenta iako sam veliki fan Suzukija, al kako se kaže, jednom Aprilia, uvijek Aprilia :toothy9:
Žao mi je samo jedne Yamahe, hvalili su se na sva vrata kako imaju super duper BigBang agregat koji puca od snage a nakraju se ispostavi da ih sve u snazi šije jedna Honda, koja pravi motore za "laganiju" vožnju odnosno pravi motore za svakoga i svagdje a ne za pistu!
--- Kraj citata ---
slazem se u potpunosti,samo ipak bi ja suzukija ;)
paprikash:
--- Citat: aeroxtuning - 20 Listopad, 2009, 23:16:28 ---i nije bas sve,ali ovo sa Rossijem si u pravu area :) ovako,te motore ne mozemo svrstati u istu klasu,jer tih malih jadnih 98 ccm ili 198 ccm dovoljno je za vecu kolicinu momenta te samim time jacim agregatom.europske marke nemaju sto raditi u klasi do 1000 ccm,pa su se bacili preko 1000 kako bi dokazali svoju nadmoc,a kad tad ce neki japanac izbaciti svoj motorcek preko 1000,pa nek se onda to sve stavi na papir....volim sve japance,posebno suzuki,zato ovako pricam :)
--- Kraj citata ---
:toothy12:
hayabusa je dovoljan dokaz,pogotovo nabrijana hehehe :toothy10:
oko 1300cc,ne znam tocno :toothy9:
juric_16:
--- Citat: aeroxtuning - 20 Listopad, 2009, 22:27:12 ---HAGA,vrhunski vozac SBK natjecanju,vozi ducati 1198,a di je?Ben Spies,također vrhunski vozac,vozi yamahu R1,a di je? ;)
--- Kraj citata ---
o čem ti pričaš?
vozač je predobar, i iduće godine vozi motogp, a ove godine se bori za naslov i to mu je prva sezona
malo se informiraj prije nego što nešto napišeš
Iwo SR Tuono:
Ma daj, pa bilo tko s foruma ga s aeroxom skine po zavojima :toothy12: :toothy12: :toothy12: :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju