Tehnički kutak > Blokade
Runner 2007 skidanje blokade nakon 1000 km!
speed:
--- Citat: lucky_boy - 03 Srpanj, 2007, 13:14:58 ---Oko 4. Lik na servisu kaze preko telefona da je skidanje blokade 400 kn. Je li to moguce?
--- Kraj citata ---
to je cisti lopovluk,ako ti nije zao garancije,daj to nekom prijatelju da ti skine ako se na razumis,meni je bilo besplatno skidanje na prvom servisu,al jos ga nisam bio registrirao tako da sam si ju sam skinuo
Punisher:
400 kn :o stvarno lopovluk... :angry7:
Dobro su ti rekli, samo stavi veću diznu kad poskidaš blokade, naštelaš i peglaj :icon_thumright:
lucky_boy:
Sorry al se nerazumijem bas u dizne. Neznam koja mi je sad, pa onda neznam koju da stavim. Runner je novi, star mjesec dana. Samo da trazim onda diznu 64 ili koju?
igor.sb:
da samo trazi diznu 64 navoj 6mm ako se ne varam, to ti je 12kn-a
i pitaj ih kako mogu traziti 400kn, za nesta sto ne treba ni pola sata vremena....cigani jedni
Dino:
Meni je skidanje blokada i prvi servis bia 298kn i na računu piše da je bilo 2 sata rada,a ja doša po skuter nakon 45min :toothy12:
Skinute su sve tri blokade,znači na variomatu,auspuhu i karbu (dizna 64),potrošnja 6-7 litara i na full gasu trokira.Danas sam štelao karb pa ću sutra viditi kolika je potrošnja.
Što bi još triba minjati kad bi stavia onaj ravni auspuh od stare gilere
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju