Tehnički kutak > Blokade
Runner 2007 skidanje blokade nakon 1000 km!
Punisher:
--- Citat: King_Of_Zadar - 05 Srpanj, 2007, 00:36:04 ---koju ce ti elektronsku blokadu staviti...?onu na kocnici ili pod sicom?koliko ces platiti, 500kn?zna li ko u Zadru napraviti elektr. blokadu??? :dontknow:
--- Kraj citata ---
Znam je ja napraviti ali nisam još nikad je montirao tako da bi samo trebali tražiti žice na skuteru di da se spoje...
Tommek:
pod sicom,neznam tochno koju...bitno skidanje blokada i stavljanje elektronske 500kn...
nechu ih reklamirat,al ono decki su ful zakon i prodaja i servis...itd... ;D
Punisher:
Ja sam mislio na onu najjednostavniju, da ne bi bilo zabune :)
King_Of_Zadar:
--- Citat: Punisher - 05 Srpanj, 2007, 09:17:57 ---Ja sam mislio na onu najjednostavniju, da ne bi bilo zabune :)
--- Kraj citata ---
znam za onu pod sicom-nju je jednostavno napravit...ali ima i neka koja se pali kada ti je motor ugašen i onda stišces kocnicu po nekim kodom npr. 2x brzo 3x kratko...i onda ti se aktivira...zakon!!!
igor.sb:
--- Citat: King_Of_Zadar - 05 Srpanj, 2007, 18:25:59 ---
--- Citat: Punisher - 05 Srpanj, 2007, 09:17:57 ---Ja sam mislio na onu najjednostavniju, da ne bi bilo zabune :)
--- Kraj citata ---
znam za onu pod sicom-nju je jednostavno napravit...ali ima i neka koja se pali kada ti je motor ugašen i onda stišces kocnicu po nekim kodom npr. 2x brzo 3x kratko...i onda ti se aktivira...zakon!!!
--- Kraj citata ---
glupost
ako se vec nekom ne da praviti blokada, bolje onda ovo http://www.limitron.inferno.hr/?page_id=8&language=hr
nazovete, narucite, platite 350kn, neđate nekog toke ce vam to prikopcati, mada mozete i sami
blokada se aktivira svaki put kad upalis motor, a izgasis ju na bilo koju tipku, zmigavac, truba ili jos jedan prekidac
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju