Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner 200 vxr - caffe racer ..... by nikon

<< < (15/27) > >>

n0n4m3:

--- Citat: [SB]Replica 180 - 03 Siječanj, 2010, 15:05:39 ---ja sam ju odspojio  :toothy12:

--- Kraj citata ---

onda nevidim svrhu alarma  :dontknow:

Nikon:
ma nema veze bolje da cerekece nego da mi ga mulac od 14 god drpi!

krupna od zada,  kratko x2 i dugo x2 :)

pOha:
Danas napravio đir na zvjeri... neman rjeci  :-X

Vozi ko ludo, Čupa u startu (sa tvrdo i veliko Č), ali i u među ubrzanju. U ulici netreba rasvjta kada svitla gore, a kada su duga upaljena ko da sam na stadionu  :icon_biggrin:
Celer jebacki crveno svitli, prednji disk jebeno izgleda, a deak (ovako skracen) da i ne govorin... ocjena 10/10. Sada znam sta ocu za sljedeci rodendan  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

MM:

--- Citat: pOha - 03 Siječanj, 2010, 19:38:18 ---Danas napravio đir na zvjeri... neman rjeci  :-X

Vozi ko ludo, Čupa u startu (sa tvrdo i veliko Č), ali i u među ubrzanju. U ulici netreba rasvjta kada svitla gore, a kada su duga upaljena ko da sam na stadionu  :icon_biggrin:
Celer jebacki crveno svitli, prednji disk jebeno izgleda, a deak (ovako skracen) da i ne govorin... ocjena 10/10. Sada znam sta ocu za sljedeci rodendan  :toothy12: :toothy12: :toothy12:

--- Kraj citata ---

sve si vec reka

također san napravija đir...zaplaka san

ludilo složen,sve pohvale

vx:
stvarno je sve kako triba. meni uvik nešto nepaše, ali sad nemam komentara. sve je kako triba  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju