Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 200 vxr - caffe racer ..... by nikon
n0n4m3:
--- Citat: [SB]Replica 180 - 03 Siječanj, 2010, 15:05:39 ---ja sam ju odspojio :toothy12:
--- Kraj citata ---
onda nevidim svrhu alarma :dontknow:
Nikon:
ma nema veze bolje da cerekece nego da mi ga mulac od 14 god drpi!
krupna od zada, kratko x2 i dugo x2 :)
pOha:
Danas napravio đir na zvjeri... neman rjeci :-X
Vozi ko ludo, Čupa u startu (sa tvrdo i veliko Č), ali i u među ubrzanju. U ulici netreba rasvjta kada svitla gore, a kada su duga upaljena ko da sam na stadionu :icon_biggrin:
Celer jebacki crveno svitli, prednji disk jebeno izgleda, a deak (ovako skracen) da i ne govorin... ocjena 10/10. Sada znam sta ocu za sljedeci rodendan :toothy12: :toothy12: :toothy12:
MM:
--- Citat: pOha - 03 Siječanj, 2010, 19:38:18 ---Danas napravio đir na zvjeri... neman rjeci :-X
Vozi ko ludo, Čupa u startu (sa tvrdo i veliko Č), ali i u među ubrzanju. U ulici netreba rasvjta kada svitla gore, a kada su duga upaljena ko da sam na stadionu :icon_biggrin:
Celer jebacki crveno svitli, prednji disk jebeno izgleda, a deak (ovako skracen) da i ne govorin... ocjena 10/10. Sada znam sta ocu za sljedeci rodendan :toothy12: :toothy12: :toothy12:
--- Kraj citata ---
sve si vec reka
također san napravija đir...zaplaka san
ludilo složen,sve pohvale
vx:
stvarno je sve kako triba. meni uvik nešto nepaše, ali sad nemam komentara. sve je kako triba :headbang:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju