Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 200 vxr - caffe racer ..... by nikon
Mislav46:
ma je poslao je, sam nije mi jasno kak ih postaviti...i taj stabilizator treba lemit jel?? kontam nije neki posao za nekog ko zna al ak neznas mos se j**** :drunken_smilie:
gun_rider:
--- Citat: Nikon - 30 Prosinac, 2009, 00:57:47 ---30% popusta, mislia san da me sprda :icon_biggrin:
deak smrdi na zapaljeno, jos nije izgorila vuna malo :drunken_smilie:.. al stvarno je gust vozit s njim :):)
vizir cu uzet definitivno ... onaj mali? sad neznan jel razlicit od 50ccm i to...
mozda buden koso neke retrovizore uzea ako mi doma budu davili zbog propisa :BangHead: :BangHead:
a poliranje bi da jedino strojno (nevolin pituru na vilice) samo sta trenutno neman kuna... samo prijenos i deak su 5000+ :toothy11:
--- Kraj citata ---
reka san ja već joki...to strojno ti je bespotrebno bacanje para ako imaš imalo volje da to ručno pripremiš i ispoliraš KAKO TRIBA...priprrema je tu najbitnija :icon_thumright:
zajebi retrovizore :laughing7:
SPecial:
--- Citat: Nikon - 30 Prosinac, 2009, 01:13:20 ---ma znam al ovaj je kracen, da ne prelazi liniju kola i malo je grana zakrivljenija da ga mogu namistit u koso bez da mi dira amortizer.
@ jel ti duje posla koje ledice moras kupit, ima i plavih :=)
za detalje ces dobit pm :)
--- Kraj citata ---
Uz dobru ideju dobro je ispalo. Tako je kad znas sta hoces. Super mu stoji,a vjerujem i da se cuje. Morat cu nabavit jednog VXRa sebi.
Nikon:
danas nazalost dosa alarm tek kasno popodne pa nije odneseno na montazu.. tako da nema ni xenona :(
valjda ce mi sutra uzet, ako ne tek iza nove :(
sta se tice mirenja.. po gpsu 122km/h sa jakim vjetrom u prsa....
ali po osjecaju na 90+ motor sporo nabire
usporedili smo na 400m serijski 200ccm vs. moj s malossi prijenosom i do 70 sam brzi posli me pocima stizat... mislim ipak da su kugle 10 grama prelagane tako da cu se poigrat s prijenosom :toothy11:
gokiSP:
stavi produzenu getribu pa ce ic i 140 :icon_biggrin:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju