Tehnički kutak > Garaža

Gilera runner 200 vxr - caffe racer ..... by nikon

<< < (9/27) > >>

Nikon:
izbacene su 3 original lampice sta su zasluzne za osvjetljenje, kroz te rupice su provucene druge :)

mogu se palit/gasit po zelji ... ja sam super zadovoljan... kazaljke nisu ni taknute

--- Citat: SPecial - 29 Prosinac, 2009, 15:28:43 ---

Mal0 kasnim s komentarom ali moram ga ubacit jer je motor stvarno pre dobar i pre ocuvan, a sada je i ljepsi nego prije. Samo me zanima tko je izdrzao da ga ne vozi i koliko si ga platio. Svaka cast. Skuter je odlican  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

platia san ga 15 000kn i odlucia san ga uzet oni moment kad san napravia krug oko njega.

na motoru ni jedna vida nije bila skidana dok ga ja nisan uvatia  :icon_biggrin:

vozia ga je covik od 35 godina sa nekog zaseoka iza drnisa.
znam da je pretjerano za motor 2003. godiste al eto dosad kad nebi platia kurvu... placa san doktora tako da san radje da 3000kn vise nego sta vridi motor da san miran  :dontknow:

@ joke hahahah kralju  :notworthy: :notworthy:

SPecial:

--- Citat: Nikon - 29 Prosinac, 2009, 18:06:54 ---izbacene su 3 original lampice sta su zasluzne za osvjetljenje, kroz te rupice su provucene druge :)

mogu se palit/gasit po zelji ... ja sam super zadovoljan... kazaljke nisu ni taknute

platia san ga 15 000kn i odlucia san ga uzet oni moment kad san napravia krug oko njega.

na motoru ni jedna vida nije bila skidana dok ga ja nisan uvatia  :icon_biggrin:

vozia ga je covik od 35 godina sa nekog zaseoka iza drnisa.
znam da je pretjerano za motor 2003. godiste al eto dosad kad nebi platia kurvu... placa san doktora tako da san radje da 3000kn vise nego sta vridi motor da san miran  :dontknow:

@ joke hahahah kralju  :notworthy: :notworthy:

--- Kraj citata ---

Ma odlicno si prosao,mislim da im se cijene kod nas krecu od 10-13 000 i to u puno gorem stanju nego sto je ovaj tvoj. Stvarno si uboo priliku. Jos jednom svaka cast.    :icon_thumright:

vx:
stavi današnje slike motora da ljudi mogu drkat  :icon_biggrin:

Nikon:
a blatnjav je pa nisan slikava bas ....

a i sutra tek idu xenoni i alarm...

ako bude gotovo.. jer je kisa :(

anyhoo...

popust u auto antonija tako da letite po gume ... 2x ml 50 = 550kn

motor koci bolesno... i sta je najvaznije ne blokaje kolo po skliskoj cesti.. oce na prednje!!...

tribalo je tokarit plocice ove braking jer su za 2t da bi stalo sve i malo zeke oko distancera al dobro je sve sad ....
criva su estetski uzivo super a koliko koriste ko zna :)

sta se tice prijenosa unutra je malossi i zadovoljan san kako ide, jedino mi je opala krajnja pa cu to probat rijesit... inace nema rupa od starta do maksimale.
karb je pristelan, svi potrosni materijali zaminjeni... skoro je nov motor prakticki...

eto sutra nadam se slike  :toothy11:

MM:
nisan ga još vidija u živo,al nadan se da je sad puno lipši(ako je ko i vlasnik  :icon_puke_r: )  :toothy10:

drago mi je da si napokon više pocea sa sređivanjen jel znan koliko ti to znaci

:headbang:

inace ludilo je,cekan đir  :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju