Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 200 vxr - caffe racer ..... by nikon
2TDottore:
taman kad sjedne sve kai treba sjest bu zalego negdje i onda bu vxr posto prosjecan ko i svaki drugi....tak da nemorate se previse trudit.....sve prije il poslije dodje na prosjek.... :laughing7:
vx:
"Ljubomora je vrsta zavisti, a zavist je mali, niski porok, koji ne poznaje drugo zadovoljenje negoli potpuno uništenje svog predmeta."
+ ostaješ zakinut za informacije o RD-u :icon_tongue:
duje87:
--- Citat: vx - 29 Prosinac, 2009, 14:36:52 ---"Ljubomora je vrsta zavisti, a zavist je mali, niski porok, koji ne poznaje drugo zadovoljenje negoli potpuno uništenje svog predmeta."
--- Kraj citata ---
koji kraaaaalj :notworthy: :notworthy: :notworthy: :laughing6: :laughing6:
marine,ja necu komentirat nista dok ne upadne zadnji štop :icon_biggrin: :laughing6:
2TDottore:
--- Citat: vx - 29 Prosinac, 2009, 14:36:52 ---"Ljubomora je vrsta zavisti, a zavist je mali, niski porok, koji ne poznaje drugo zadovoljenje negoli potpuno uništenje svog predmeta."
--- Kraj citata ---
ja ljubomoran....bwahahahahaa.....neznam sam na kai...ja sam samo realan....osim ak mislite slozit vxra i dalje ga drzat u garazi i prolazit po njemu sa krpom vise kilometara nego se vozit....al onda bu opet izbljedio od silnog poliranja..... :laughing7:
a kai se tice RD-a imam jednog slicnog u garazi tak da sam pito tek tolko.... ;D
duje87:
--- Citat: 2TDottore - 29 Prosinac, 2009, 14:46:55 ---ja ljubomoran....bwahahahahaa.....neznam sam na kai...ja sam samo realan....osim ak mislite slozit vxra i dalje ga drzat u garazi i prolazit po njemu sa krpom vise kilometara nego se vozit....al onda bu opet izbljedio od silnog poliranja..... :laughing7:
a kai se tice RD-a imam jednog slicnog u garazi tak da sam pito tek tolko.... ;D
--- Kraj citata ---
ajde znamo mi da bi i divlju proda za ove plastike,nrmoas se tu opravdavat sad :P :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju