Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 200 vxr - caffe racer ..... by nikon
Jandro:
daj mi prodaj onu plastiku od seriskog auspuha sta stoji na podu ;D treba mi
mrcina:
nepaše ti na tvoj skuter jer je tvoj spuh veči od njegovog.
Nikon:
--- Citat: mrcina - 28 Prosinac, 2009, 21:53:41 ---nikon daj mi kaži jesi to friško nabavio deaka i dali radi db killer za njega.
--- Kraj citata ---
a iman ga par miseci, ali radi ti db kiler za njega .. 100kn naplacuje .. mislin da mi je cak reka da moze i za druge auspuhe radit :icon_thumright:
--- Citat: 2TDottore - 28 Prosinac, 2009, 21:54:17 ---vxr ti je prosjecan....nist posebno....
nego radje ti reci cija je ono rd350....
--- Kraj citata ---
pa jel vidis naslov... caffe racer :) ... a prosjecan i nije... ocuvan je vise nego prosijecan vxr na hrv cestama...
al svak ima pravo na svoje misljenje pa :icon_thumright:
P.S. motor je u "garazi" a ne u "projektima" s razlogom :icon_thumright:
--- Citat: mrcina - 28 Prosinac, 2009, 21:53:41 ---ksako češ riješiti blicanje sa svjetlima ako staviš dugo i kratko xenon.
--- Kraj citata ---
a blicam jednom u 3 mjeseca... takva su vrimena da vise niko ne blica ni na policijske kontrole... pa taj problemcic ne stvara brige jer necu blicat vise :)
--- Citat: Jandro - 28 Prosinac, 2009, 21:54:59 ---
daj mi prodaj onu plastiku od seriskog auspuha sta stoji na podu ;D treba mi
--- Kraj citata ---
sorry serijske djelove sve cuvam, motor ce uvik bit takav da svaki cas moze otic kakav je bia i prije amo rec tuninga :toothy11:
devil_ma-yela:
--- Citat: Nikon - 28 Prosinac, 2009, 21:28:15 ---naravno da mozes birat
ja san inzistira na kratkom da mi ne prelazi rep motora zbog estetike, i uvijet je bia da prati liniju zadnjeg kraja ... mrzin kad je ravno ko sta serdo radi :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
zato i pitam, super izgleda top, tako kraći mu je odlično sjeo! :icon_thumright:
pOha:
vidim ja da si ti krenia u "tuning" bez mene... :'(
kada cemo syma sredit :icon_biggrin: nece dobit evil look sam od sebe :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju