Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 200 vxr - caffe racer ..... by nikon
Jandro:
--- Citat: ancoo - 03 Ožujak, 2010, 16:14:23 --- virujen da je Jandrin skuter cirkus ali ovakav ZIP bi bija dobra konkurencija sto se tice cirkusa :toothy12:
--- Kraj citata ---
cirkus? zasto?
ToNYGP1Racing:
@ancoo BUraz moj, Nisi ga ti vidio uzivo.. :laughing7:
Da jesi, promjenio bi misljenje. :frajer:
vx:
--- Citat: Jandro - 15 Ožujak, 2010, 20:18:19 ---cirkus? zasto?
--- Kraj citata ---
pod cirkus nije mislija na nešto negativno, nego na nešto pozitivno, skuter kojim se može divljat...... jbg...neke stvari krivo shvatite :icon_biggrin:
a što se tiče ovo crvenog runnera :icon_biggrin:.... meni je prejeben ,gledajući od diska....međuubrzanja...izgleda....zvuka......spojia je serijalu ,a opet se razlikuje od ostalih....
to je jedini vxr kojeg bi trenutno želija imat :toothy9:
zoki_24:
svaka cast skuter je stvarno super,a joke ja cu ovo lito uzet jednog i sredit ga po gustu :)).Bice jos otkacenija boja i dijelove sve cu zivo stavit hehe,pozz svima od zoke
Jandro:
--- Citat: vx - 15 Ožujak, 2010, 23:53:03 ---pod cirkus nije mislija na nešto negativno, nego na nešto pozitivno, skuter kojim se može divljat...... jbg...neke stvari krivo shvatite :icon_biggrin:
a što se tiče ovo crvenog runnera :icon_biggrin:.... meni je prejeben ,gledajući od diska....međuubrzanja...izgleda....zvuka......spojia je serijalu ,a opet se razlikuje od ostalih....
to je jedini vxr kojeg bi trenutno želija imat :toothy9:
--- Kraj citata ---
kolko ja znam cirkus je oduvijek bilo u losem smislu, a i to skuzis kad je napiso ono za zipa i full 209 i onaj smajlic
al nema veze :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju