Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 200 vxr - caffe racer ..... by nikon
Mislav46:
--- Citat: sven_vx - 18 Veljača, 2010, 16:37:55 ---moje nije plavo jer nikad nisam palio gumu..mozda jednom,ali nista strasno.. :)
--- Kraj citata ---
ma nisam ni ja palio, vlasnik prije mene mal coknut u glavu bio :toothy12: nego osim u voznji jel mozes na njemu primjetiti da je istroseno??
Nikon:
meni je zuto ko urin :icon_biggrin:
Roxi69:
prelijep mi je skuter,a 5000km je malo,svaka cast jer tako nesto s tolko km je rijetko nac
Nikon:
napokon miria ubrzanja s gpsom
12.7 sec do 100 s kuglama 10 grama
plan je probat jos s 10.5 i 11
... pa vidit :)
iskreno ocekiva san brojku oko 10 sec al kad pogledam realno... to i je ok... po satu je 20% brze nego sta gps govori (nemogu vozit i snimat jednom rukom... hah) pa mi sat ne drzi vodu.... ipak je gps majka rusenja snova :icon_biggrin:
P.S. samo da napomenem... ja se ne saginjem facom u brzinomjer nego se vozim normalno ka na cesti!!!! :)
2TDottore:
--- Citat: Nikon - 27 Veljača, 2010, 18:07:38 ---napokon miria ubrzanja s gpsom
12.7 sec do 100 s kuglama 10 grama
plan je probat jos s 10.5 i 11
... pa vidit :)
iskreno ocekiva san brojku oko 10 sec al kad pogledam realno... to i je ok... po satu je 20% brze nego sta gps govori (nemogu vozit i snimat jednom rukom... hah) pa mi sat ne drzi vodu.... ipak je gps majka rusenja snova :icon_biggrin:
P.S. samo da napomenem... ja se ne saginjem facom u brzinomjer nego se vozim normalno ka na cesti!!!! :)
--- Kraj citata ---
zanimljivo....
ja mjerio danas svog i dok mi po satu dodje do 100 treba mu preko 20s.....ko je tu lud ja neznam... ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju