Tehnički kutak > Garaža
Gilera runner 200 vxr - caffe racer ..... by nikon
Bogus:
isto se ponasa, nebude se osjetila razlika... ovo je bolje zvono zato sto se nebude pregrijavalo vecom voznjom po gradu, dakle ono kreni- stani...
inace, pohvale za skuter, sviđa mi se... uredan je i lijepa mi je boja... serijala look... sve super :headbang:
ako sjedne kubler bit ces onda jos jedan u nizu :frajer:
Nikon:
a bilo mi je ok sa serijskim zvonom, ali su mi federi na delti bili pre nategnuti, i tako san vozia 30min 80km/h s minimum gasa pri cemu kvacilo nije stislo do kraja i zvono je postalo glatko... smirglanje nije pomoglo pa je doslo ovo :)
sta se tice dobivenog, sve je za sad isto ka i prije ali vise nema proklizavanja kvacila na medju ubrzanjima nego odma cima...(nema vrucina da vidim pregrijavanje itd.), ..
pitanje je koliko je otporan ovaj materijal da i on ne postane gladak ^^
anyhoo... ubacia san fency ledicu s 8 glava posto san tia bijelo u poziciji a one obicne se nista ne vide :)
gun_rider:
hah, ako ti je proklizava na 80kmh onda ti nešto jebeno nije štimalo...nisi ni utege onda podesia a federi su morali bit jebeno tvrdi
btw zvono mora bit glatko kad se razradi i svako je takvo...to je sasvim normalno
Nikon:
je glatko al ne polirano :D.. a i nakon brusenja bi opet trebalo bit normalno
neznan kako bi ti objasnia al jednostavno je proklizavalo posli te voznje ka da je lamela na autu spaljena a ti ides vozit.. i ne vata :)
a federi su ok, nisu nastelani do daske ka za trke 1000%, utezi na srednjem polozaju
aeroxtuning:
mene fasciniraju ovi momci iz splita,sve je pedantno,uhh :) svaka cast ;)
kad god sam u st-u neka me pila na 4 rote mora napalit jer vecina auta sta sam vidio je sredjena sa ukusom....vjerovatno ne neodostaje citluk tuninga ali takvo sto nisam imao prilike vidjeti :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju