Tehnički kutak > Tuning skutera

luna-ZX-problem kod ubrzanja

<< < (6/14) > >>

hrvojekovacic:

--- Citat: SPecial - 29 Prosinac, 2009, 19:58:26 ---Znam.   Zasto pitas di ces s njom kada znas cemu sluzi?    :dontknow:

--- Kraj citata ---
a pitam ove iskusnije tunere kaj su oni s tim napravili  :binkybaby: jer kolko ja znam da je bolje ostaviti da vuče friški zrak!  :icon_thumright:

luna500rr:

--- Citat: hrvojekovacic - 29 Prosinac, 2009, 20:07:28 ---a pitam ove iskusnije tunere kaj su oni s tim napravili  :binkybaby: jer kolko ja znam da je bolje ostaviti da vuče friški zrak!  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

To bi ti bio cisti falš zrak, motor bi se grijao i gusio, a necistoca bi ti ulazila u motor jer je cjev spojena iza filtera zraka. Tu rupu zacepi necime, ja sam samo nabio neki saraf...
To vraca kao dio smjese ispred karba i na taj nacin iskoristava vise goriva u sagorjevanju na svim okretajima, al ucinak je mnogo slabiji nego kod rezonantnog auspuha koji to radi u samo jednom rasponu okretaja...

hrvojekovacic:

--- Citat: luna500rr - 29 Prosinac, 2009, 23:05:08 ---To bi ti bio cisti falš zrak, motor bi se grijao i gusio, a necistoca bi ti ulazila u motor jer je cjev spojena iza filtera zraka. Tu rupu zacepi necime, ja sam samo nabio neki saraf...
To vraca kao dio smjese ispred karba i na taj nacin iskoristava vise goriva u sagorjevanju na svim okretajima, al ucinak je mnogo slabiji nego kod rezonantnog auspuha koji to radi u samo jednom rasponu okretaja...

--- Kraj citata ---
:nono:  :nono:  :nono: nebi to bio falš zrak,tj.nečistoća bi ulazila u karb ali falš zrak nemre nikak biti prije karba,jedino poslje  :icon_thumright:

Aleks:
Dakako da falš zrak MOŽE bit prije karba.

hrvojekovacic:

--- Citat: Aleks - 30 Prosinac, 2009, 18:28:23 ---Dakako da falš zrak MOŽE bit prije karba.

--- Kraj citata ---
:toothy9: ajde daj primjer ?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju