Tehnički kutak > Tuning skutera
luna-ZX-problem kod ubrzanja
hrvojekovacic:
--- Citat: SPecial - 29 Prosinac, 2009, 19:58:26 ---Znam. Zasto pitas di ces s njom kada znas cemu sluzi? :dontknow:
--- Kraj citata ---
a pitam ove iskusnije tunere kaj su oni s tim napravili :binkybaby: jer kolko ja znam da je bolje ostaviti da vuče friški zrak! :icon_thumright:
luna500rr:
--- Citat: hrvojekovacic - 29 Prosinac, 2009, 20:07:28 ---a pitam ove iskusnije tunere kaj su oni s tim napravili :binkybaby: jer kolko ja znam da je bolje ostaviti da vuče friški zrak! :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
To bi ti bio cisti falš zrak, motor bi se grijao i gusio, a necistoca bi ti ulazila u motor jer je cjev spojena iza filtera zraka. Tu rupu zacepi necime, ja sam samo nabio neki saraf...
To vraca kao dio smjese ispred karba i na taj nacin iskoristava vise goriva u sagorjevanju na svim okretajima, al ucinak je mnogo slabiji nego kod rezonantnog auspuha koji to radi u samo jednom rasponu okretaja...
hrvojekovacic:
--- Citat: luna500rr - 29 Prosinac, 2009, 23:05:08 ---To bi ti bio cisti falš zrak, motor bi se grijao i gusio, a necistoca bi ti ulazila u motor jer je cjev spojena iza filtera zraka. Tu rupu zacepi necime, ja sam samo nabio neki saraf...
To vraca kao dio smjese ispred karba i na taj nacin iskoristava vise goriva u sagorjevanju na svim okretajima, al ucinak je mnogo slabiji nego kod rezonantnog auspuha koji to radi u samo jednom rasponu okretaja...
--- Kraj citata ---
:nono: :nono: :nono: nebi to bio falš zrak,tj.nečistoća bi ulazila u karb ali falš zrak nemre nikak biti prije karba,jedino poslje :icon_thumright:
Aleks:
Dakako da falš zrak MOŽE bit prije karba.
hrvojekovacic:
--- Citat: Aleks - 30 Prosinac, 2009, 18:28:23 ---Dakako da falš zrak MOŽE bit prije karba.
--- Kraj citata ---
:toothy9: ajde daj primjer ?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju