Tehnički kutak > Tuning skutera

luna-ZX-problem kod ubrzanja

<< < (4/14) > >>

dhorvat:

--- Citat: shegy - 28 Prosinac, 2009, 20:02:44 ---moj glas za zx..
imam zx i prezadovoljan sam!
kolega ima na roxu tt i moj skuter puno bolje prima gas ima bolje ubrzanje i međuubrzanje a krajnja ista!

--- Kraj citata ---

To su sad nijanse. Kod wonderkida na Aeroxu Oliver Jacques replici smo pak naštelali da je skroz živčan na gas sa TT-om i DR kitom. Ide motor bolje nego novi Aerox od člana Aerox007 koji ima novi DR kit i novog ZX-a  :icon_thumright:

Odnosno trenutno Oliver replika uopće nejde jer su raskopali radilicu. Klipnjača je skoro pukla kolko je to sve ružilo. I još uvijek išlo bolje od Aeroxa007  :toothy3:

Sve u svemu, definitivno se isplati TT-a kupit, pljuvao sam prije po njemu i sad sam se debelo iznenadio sa njim  :drunken_smilie:

babb0:

--- Citat: rakitje00 - 28 Prosinac, 2009, 18:19:14 ---tt za cpi..sve kaj dobis stavi i gas

--- Kraj citata ---

no-no ... mali federi koji dodju s tt-om za cpi ne pasu dobro na lunu (krive dimenzije)...

hrvojekovacic:

--- Citat: babb0 - 28 Prosinac, 2009, 20:26:12 ---no-no ... mali federi koji dodju s tt-om za cpi ne pasu dobro na lunu (krive dimenzije)...

--- Kraj citata ---
a kak izmjerit fedre?

Pupo:

--- Citat: hrvojekovacic - 28 Prosinac, 2009, 21:43:39 ---a kak izmjerit fedre?

--- Kraj citata ---
Odeš u trgovinu i tražiš federe za lunu il naručiš od nekog s foruma i kažeš da ti trebaju federi za lunu.  ;D

R@kija:
federi za 112mm kvacilo..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju