Tehnički kutak > Tuning skutera

Piaggio problem ?!

<< < (4/5) > >>

Mr J:
ja nemogu vjerovati kako vi stavljate dijelove na skutere... pa kao da ste sa marsa opali!!!

Kada se stavlja karburator na skuter onda se provjeri da u normalnom polozaju (gas pusten) slider padne do kraja (zatvori dovod zraka) pa kada okrenete rucicu gasa da nema praznog hoda nego da odmah podize slider i da na punom gasu (skroz okrenuta rucica) slider potpuno otvori cijeli promjer karburatora...
Rijetko ce to sve biti samo plug and play uvijek je potrebno dotezati ili otpustati sajlu, skracivati buzir itd...

gokiSP:
nismo svi potkovani znanjem ko ti  :icon_tongue:

dhorvat:

--- Citat: Mr J - 28 Prosinac, 2009, 11:26:02 ---ja nemogu vjerovati kako vi stavljate dijelove na skutere... pa kao da ste sa marsa opali!!!

Kada se stavlja karburator na skuter onda se provjeri da u normalnom polozaju (gas pusten) slider padne do kraja (zatvori dovod zraka) pa kada okrenete rucicu gasa da nema praznog hoda nego da odmah podize slider i da na punom gasu (skroz okrenuta rucica) slider potpuno otvori cijeli promjer karburatora...
Rijetko ce to sve biti samo plug and play uvijek je potrebno dotezati ili otpustati sajlu, skracivati buzir itd...

--- Kraj citata ---

Na aeroxu sa PHBN 17,5 LS i sa PHVA 17,5 TS je doslovno plug'n' play jer je valjda vrat točno izmjereno napravljen da se ne treba štelati.  :dontknow:

Jer provjerio sam i ler i ful gas, funkcioniralo je tako kako ti kažeš.  :headbang:

Mr J:

--- Citat: gokiSP - 28 Prosinac, 2009, 11:31:10 ---nismo svi potkovani znanjem ko ti  :icon_tongue:

--- Kraj citata ---

samo ti zezaj ali tako "normalni" ljudi provjeravaju pa onda samo jednom sklapaju a ne po tjedan dana rastavljaj-sastavljaj-pitaj-placi-moli

dhorvat:

--- Citat: Mr J - 28 Prosinac, 2009, 11:48:47 ---samo ti zezaj ali tako "normalni" ljudi provjeravaju pa onda samo jednom sklapaju a ne po tjedan dana rastavljaj-sastavljaj-pitaj-placi-moli

--- Kraj citata ---

Aha, pa logično da pogledaš u fergazer dal je sve na "mjestu" prije paljenja mašine.  :laughing7: A to što kažeš, nekima i nije logično. Treba samo malo uključit mozak i to je sve.  :laughing7:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju