Tehnički kutak > Tuning skutera
Luna Vision - problem
Tino22:
Bok svima,
frend ima problema sa Lunom..
Dok je bio snijeg vozio se par krugova i sve je bilo ok. U dvorištu je bilo dosta snijega i onak iz šale se zaletio u taj snijeg.Drugi dan sam ustanovio da je polomio lulicu, to smo riješili. Prije par dana sam išao sa njegovim skutom do trgovine i skuter je radio normalno. Vratim se natrag i skuter se ugasi i neće upalit. Nakon pola sata kurblanja skuter upali i radi normalno. Idem se provozat, napravim 4 metra počne se gušit,pustim gas, radi u leru,dam opet gasa guši se.. Jučer idem vidjet u čemu je problem, vizualno sve štima.. Upali normalno i radi na leru i idem se probat provozat i dam gas a skuter stoji :icon_scratch:
Stisnem gas skoro do kraja i skuter jedva ide 5 na sat.. Neće krenut normalno, jedva ide. :icon_scratch:
Zna li netko u čemu je problem tj. kako ga riješiti :)
gokiSP:
ocistit karb, usis, filter i provjerit dal voce fals zrak
aprilia area 51:
a ako tesko pali i ako trokira pogledaj i svjecicu jer ak je pukla lulica mozda se i svjecica sjebala...
Faba:
--- Citat: Tino22 - 27 Prosinac, 2009, 13:40:52 ---Bok svima,
frend ima problema sa Lunom..
Dok je bio snijeg vozio se par krugova i sve je bilo ok. U dvorištu je bilo dosta snijega i onak iz šale se zaletio u taj snijeg.Drugi dan sam ustanovio da je polomio lulicu, to smo riješili. Prije par dana sam išao sa njegovim skutom do trgovine i skuter je radio normalno. Vratim se natrag i skuter se ugasi i neće upalit. Nakon pola sata kurblanja skuter upali i radi normalno. Idem se provozat, napravim 4 metra počne se gušit,pustim gas, radi u leru,dam opet gasa guši se.. Jučer idem vidjet u čemu je problem, vizualno sve štima.. Upali normalno i radi na leru i idem se probat provozat i dam gas a skuter stoji :icon_scratch:
Stisnem gas skoro do kraja i skuter jedva ide 5 na sat.. Neće krenut normalno, jedva ide. :icon_scratch:
Zna li netko u čemu je problem tj. kako ga riješiti :)
--- Kraj citata ---
Imam potpuno isti problem,slajdrao sam pola min po snijegu i sad nemogu izac iz podruma,ali nemam bas ni benge pa se nadam da kad ga notic sve bit dobro... :sad1:
luna500rr:
Svjecica ili frga, moja je idsto slajfala po snjegu, al joj nije nis :drunken_smilie:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju