Tehnički kutak > Tuning skutera
Ponovljeno pitanje (vidim da me niko ne dozivljava)
To3cutter:
I koliko sam "po uhu" skuzio, masinica mi radi okej, ali kad se vozim onda se (valja iz variomata - s lijeve strane skutera) cuje nekakvi plinki-plonki zvuk, ko da se peku limene kokice ;D ;D ;D, i to ne uvijek, samo ponekad. Vozio sam neke Hondine skutere i nije bilo tog sounda. Jel to kaj strgano (za mijenjat) ili je to default Piaggio sound? ;D ;D ;D ;D
Sutra idem u Piaggio centar po dijelove za "generalku", planiram uzeti remen, defaultne rolice (mozda gram lakse) oprugu kontrasta White by Malossi, dve kremsnite i velike chewape s lukom za van.
Jos nesto?
P.S. Raskopao sam danas taj filter za zrak na svom Beverlyiju125. I samo kaj me nije mozdani strefio, ne masno, nego ulje curi iz te fakin spuzve ko da je nikad niko nije ozmikao. Fino sam ju iscjedio, ocistio spuzvu i kuciste filtera i sve smontirao nazad. Jasno, skuter nejde s mjesta, ali barem ne trosi 5 litara goriva! ;D ;D ;D
SF2osk:
cekaj jel beverlyod 125 ccm uopce postoji ..ima BV 200, BV 250, I BV 500,
LUPAM GLUPOSTI..postoji ..glup sam :-X
speed:
--- Citat: To3cutter - 03 Srpanj, 2007, 00:11:14 ---I koliko sam "po uhu" skuzio, masinica mi radi okej, ali kad se vozim onda se (valja iz variomata - s lijeve strane skutera) cuje nekakvi plinki-plonki zvuk, ko da se peku limene kokice ;D ;D ;D, i to ne uvijek, samo ponekad. Vozio sam neke Hondine skutere i nije bilo tog sounda. Jel to kaj strgano (za mijenjat) ili je to default Piaggio sound? ;D ;D ;D ;D
P.S. Raskopao sam danas taj filter za zrak na svom Beverlyiju125. I samo kaj me nije mozdani strefio, ne masno, nego ulje curi iz te fakin spuzve ko da je nikad niko nije ozmikao. Fino sam ju iscjedio, ocistio spuzvu i kuciste filtera i sve smontirao nazad. Jasno, skuter nejde s mjesta, ali barem ne trosi 5 litara goriva! ;D ;D ;D
--- Kraj citata ---
rolice su prosle,stavi pola grama lakse ili teze
filter mora bit malo nauljen radi filtracije prasine
To3cutter:
--- Citat: speed - 03 Srpanj, 2007, 00:32:01 ---
--- Citat: To3cutter - 03 Srpanj, 2007, 00:11:14 ---
--- Kraj citata ---
rolice su prosle,stavi pola grama lakse ili teze
filter mora bit malo nauljen radi filtracije prasine
--- Kraj citata ---
Kuzim ja da mora biti MALO nauljen, ali ovo je bilo fakin previse. Ko da sam skinuo karter a ne airbox... ;D ;D ;D
speed:
glavno da si ga oprao i malo nauljio
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju