Tehnički kutak > Tuning skutera
koje opruge kvačila ???
gokiSP:
u cemu je razlika
Mr J:
--- Citat: igor.sb - 27 Prosinac, 2009, 00:55:21 ---zelene ::)
al nisam siguran
imas vec 26645444 tema pa potrazi koje federe na piaggio masinu za serijsko kvacilo
--- Kraj citata ---
Ti znas tako puno brojati? :)
@topic: probaj sa trenutnim oprugicama i dobivenim rolicama, pa ako nisi zadovoljan kupi malossi set oprugica i onda stavi bijele pa bi trebalo biti u redu.
dhorvat:
--- Citat: Mr J - 27 Prosinac, 2009, 10:36:26 ---Ti znas tako puno brojati? :)
@topic: probaj sa trenutnim oprugicama i dobivenim rolicama, pa ako nisi zadovoljan kupi malossi set oprugica i onda stavi bijele pa bi trebalo biti u redu.
--- Kraj citata ---
Meni se čini da je dovoljno napisati u temu da si tražio ali da nisi našao točno što tebi treba i tek onda postaviti ovo pitanje. Onda nebi bilo ovakvih igorovih komentara :icon_tongue:
laptos:
....ma da ima tisuće kombinacija na forumu, pa me zanimalo ako je netko imao isti setup da napiše jer nisam dobio federcice s auspuhom a mozda ih treba staviti pa pitam...
Mr J:
--- Citat: dhorvat - 27 Prosinac, 2009, 10:38:26 ---Meni se čini da je dovoljno napisati u temu da si tražio ali da nisi našao točno što tebi treba i tek onda postaviti ovo pitanje. Onda nebi bilo ovakvih igorovih komentara :icon_tongue:
--- Kraj citata ---
Ma treba malo unijeti igorovog neustrasivog humora u ove teme... Bez igora to nebi bilo to :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju