Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Zdravi SP180 --- modan za kvart
kiza-iz-kvarta:
--- Citat: duje87 - 12 Siječanj, 2010, 22:01:30 ---tek da imas r6 zna bi sta ce ti sp :laughing6:
--- Kraj citata ---
potpis.....
@pi-štolj - i leće mi te plastike,a.g matoša 4 u belišću nije teško pronać.....za one koji ne znaju odmah preko puta bazena(na kojem se inače renato ne smije kupat)!!!
@idijot - rođo još me boli tibica od one pizze sa štajge danas, stvarno nisi šteker :icon_thumright:
interceptor:
samo naprijed sa ZDRAVKO projektom.....
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 13 Siječanj, 2010, 18:46:47 ---
potpis.....
@pi-štolj - i leće mi te plastike,a.g matoša 4 u belišću nije teško pronać.....za one koji ne znaju odmah preko puta bazena(na kojem se inače renato ne smije kupat)!!!
@idijot - rođo još me boli tibica od one pizze sa štajge danas, stvarno nisi šteker :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
zašto se ne smije kupati ?!
btw. odlična slika u potpisu.. :notworthy: :notworthy: :notworthy: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9: :toothy9:
kiza-iz-kvarta:
ma šalim se smije se ren kupat u bazenu....ali samo na dan kad najave da mjenjaju vodu :laughing7:
znam da je slika zakon,pa ne bi je ni stavio bzveze......drale mi stalno sere da je maknem!
runner_sp180:
uskoro ja idem do vk pa mozda budem vidio kako se zdravko hita na zadnji.. valjda ne bude gdje izvan kvarta ?
kiza-iz-kvarta:
pare se polako skupljaju za kupnju termo grupe od cagive mito + usis,te za minarelli inner rotor...zatim ću predradit blokove i poslat ih za englesku da mi ih tamo zaliju carbonom(zbog pucanja).......a a buraz samo se svi smijte čute ćete me samo zinnnn,zinnnnnn...........
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju