Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Zdravi SP180 --- modan za kvart
mhr-team:
--- Citat: kiza-iz-kvarta - 29 Prosinac, 2009, 12:46:42 ---nisam više u waynder fazi luka tak da niš od zelene...... :laughing7:
napisao sam da ga bojam u mat crnu sa carbon look detaljima - prednji blatobran,plastika iznad fara,mali vizir,blatobran zadnjeg kotača,poklopac airboxa i ona plastika preko dekla ide isto u carbon,lakiranje će odradit jocker s foruma,koji inače i radi taj carbon look(šema ne može biti jednostavnija)........felge idu na plastificiranje u crveno.......
--- Kraj citata ---
ajd čim bude gotov taj carbon look stavi slike, to me jako, jako zanima....
SPecial:
--- Citat: mhr-team - 29 Prosinac, 2009, 14:42:21 ---ajd čim bude gotov taj carbon look stavi slike, to me jako, jako zanima....
--- Kraj citata ---
I mene. Vec odavno to planiram ali nikako realizirat. :icon_thumright:
kiza-iz-kvarta:
plastike će se radit kako vremeske prilike budu dopuštale..a i ovih dana nikako jer imao sam danas smrtni slučaj u obitelji i moram se angažirat oko sahrane i ostalog.....a i ne pada mi napamet to radit na +2 stupnja........sve je pripremljeno čim bude iznad 15 prvi radovi počinju.....jel nanošenje primera,filera,baze i carbon imitacije će se odvijat kod jockera u improviziranoj komori :toothy3: (garaža obljepljena pločicama sa jako kvalitetnom rasvjetom i ventilacijom) a za lakiranje će se na 2 sata iznajmit komora kod lokalnog lakirera.....neću si dopustit da zbog par sto kuna u završnom laku bude kojekakvih insekata,furbya,komada prašine i sl. :frajer:......čim se prve plastike obojaju stavljam slike!
flomo:
kiza moja sucut :(
mhr-team:
također i moja iskrena sućut :-[
a s projektom samo lagano i polako :icon_thumright: :notworthy:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju