Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Zdravi SP180 --- modan za kvart
SPecial:
Zasto se bojis otvarane masine? Ja mislim da svaki stariji 2t stroj treba otvoriti,neku laganu polu generalnu. Moj je imao 26ooo na satu,samo sto nisam znao kako je vozen jer je kupljen polovan. Pa sam ga rastavio,promjenio karike,dihtunge,ocistio kanale,provjerio lezajeve,i zaklopio. Sada imam bolji odaziv na gas,jacu kompresiju i sve naj. Dobro je razraden,oko 10 min zagrijavanja prije voznje i sve super. Tako barem znas na cemu si,zamjenis potrosne djelove i bok.
SPecial:
Btw svaka cast na odabiru,vidi se da si pazio. Svaki je runner lijep,a SP pogotovo. Bravo :icon_thumright: :hello:
I.D.I.O.T.:
joooooj kiza svaka cast cestitam sve najbolje jesi ga stavio pod bor kao poklon samom sebi????
daj nemoj ga modat nek bude original ko i 1L Coca-Cole
we are afraid :icon_biggrin:
gumy:
odličan sp, pravo zdravi. sad će bit šminkanja na najjače... a ne bi zvao ni dečke da počastiš sa kojom litrom kokakole.. ccc
neer:
sp je gadan ko tnikče ...bokte kiza menjaš se..r6,serijala sp... uskoro žena djeca poso,kvalitetna ishrana i od pijače samo flaširana voda.sta ti je vedrane uozbilji se...daj STROAKAJ to :glasses9:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju