Općenito > Maxiskuteri
Rabljeni maxiskuter do 23tkn
mrcina:
a što misliš na apriliu atlantic,pa malaguti medison,pa honda phanteon ima tu materijala za razmišljati.
Baptista:
--- Citat: mrcina - 05 Srpanj, 2007, 20:33:51 ---a što misliš na apriliu atlantic,pa malaguti medison,pa honda phanteon ima tu materijala za razmišljati.
--- Kraj citata ---
Najverojatnije ću uzeti Apriliu Atlantic 200, za 22tkn. Motor i karoserija u redu, vuče ko lud....sutra idem ovlaštenom serviseru da mi veli jel dobar, itd. Uzet ću ga jer čovjek hoće trampat za moj generic xor 50 ccm (7000 kn). Jel puno 12tkm? :dontknow:
Meni se čini više nego u redu...nema niti ogrbotinicu, a mašinu će ovaj serviser valjda dobro pogledat.
Jedino me zanima koliko koštaju nove gume za njega?
Hvala
Nikon:
bridgestone 450kn komad
mrcina:
eto našo 12tkm nije puno uopče samo koja godina ti je skut
Baptista:
--- Citat: mrcina - 07 Srpanj, 2007, 08:38:32 ---eto našo 12tkm nije puno uopče samo koja godina ti je skut
--- Kraj citata ---
2004. uščuvan do jaja, niti ogrebotine....jedino velim, idem kod ovlaštenog servisera da na brzinu baci oko što se mašine tiče!
Hvala na inf za gume.
Dajte recite da li se na skuterima može skinuti kilometraža, pogotovo kad ima analogni brojač?
I koliko tisuća km inače mogu prelaziti ti maxi skuteri (100tkm, 200tkm???) ako se redovito servisiraju i normalno voze?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju