Općenito > Maxiskuteri

aprilia sr 150 vs runner vxr 200

(1/5) > >>

seba:
kupujem bratu skuter,znaci mora bit full serijala bez ičega
nasli smo dva skutera sr 150 i vxr 200
on bi sr-a ja vxr
pa sad ko ima iskustva neka pise sta je bolje i isplatljivije uzet
znaci trazim skuter za svaki dan,toci bengu i vozi
napisite mane i prednosti
ja nisam vozio niti jednog pa nemam nikakov misljenje bas koji je bolji
ali meni se vise dopada vxr
uglavnom dvoumimo se izmedju sr-ke sta rpodaje fatality i vxr-a od duje

speed:

--- Citat: seba - 26 Prosinac, 2009, 17:00:36 ---kupujem bratu skuter,znaci mora bit full serijala bez ičega
nasli smo dva skutera sr 150 i vxr 200
on bi sr-a ja vxr
pa sad ko ima iskustva neka pise sta je bolje i isplatljivije uzet
znaci trazim skuter za svaki dan,tocni bengu i vozi
napisite mane i prednosi
ja nisam vozio niti jednog pa nemam nikakov misljenje bas koji je bolji
ali meni se vise dopada vxr
uglavnom dvoumimo se izmedju sr-ke sta rpodaje fatality i vxr-a od duje

--- Kraj citata ---
ja ti mogu odma rec da je vxr daleko isplativiji i za tu lovu neces nac toliko ocuvan skut,toci i vozi....sr je 2t i uvijek ce biti nekih problema...nije da sumnjam u slaganje oba skuta,ali 4t je izdrzlijiviji a i u papirima ti je 125 ccm,uglavnom neces pozaliti ako uzmes dujinog...

seba:

--- Citat: speed - 26 Prosinac, 2009, 17:03:07 ---ja ti mogu odma rec da je vxr daleko isplativiji i za tu lovu neces nac toliko ocuvan skut,toci i vozi....sr je 2t i uvijek ce biti nekih problema...nije da sumnjam u slaganje oba skuta,ali 4t je izdrzlijiviji a i u papirima ti je 125 ccm,uglavnom neces pozaliti ako uzmes dujinog...

--- Kraj citata ---
to znam,zanima me razlika u ovjesu?

speed:

--- Citat: seba - 26 Prosinac, 2009, 17:13:18 ---to znam,zanima me razlika u ovjesu?

--- Kraj citata ---
a jel mislis voziti trke s njima ??? ??? ??? :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

sr je bolji,ali ni runnerov nije toliko los....uostalom puno bolji je od tvoje SR-ke jedan i drugi

seba:

--- Citat: speed - 26 Prosinac, 2009, 17:15:24 ---a jel mislis voziti trke s njima ??? ??? ??? :laughing7: :laughing7: :laughing7: :laughing7:

sr je bolji,ali ni runnerov nije toliko los....uostalom puno bolji je od tvoje SR-ke jedan i drugi

--- Kraj citata ---
a ne mslim za trke,nego ovaj moj me je*e da je bolje uzet sr-a nego vxr-a

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju