Tehnički kutak > Tuning skutera
Zaljepili se diskovi :(
dhorvat:
...neko ko zna reko bi: "Bilo bi im i vreme!" :icon_biggrin:
Prvi disk se zaljepio za pločice (odnosno već su skoro golo željezo :toothy3:) i da nisam imo šerafciger da ih odljepim nebi mogo do doma doć. Doduše stao je 150 metara od kuće, ali svejedno nisam ga mogo ni pomaknut. Kočnice su mi u banani već duže vrijeme a sad je prva pločica počela i strugati po disku i sad se od pregrijavanja zaljepila za disk. Vozim i osjetim da mi motor prejako usporava kad pustim gas i kroz 3-4 sekunde je skroz zakočio :laughing7:
Diskovi imaju sad 79400 km kolko i motor :laughing6:
Jel je vrijeme za nove diskove ili? :jerk:
Skuter92:
Definitivno je vrijeme i za diskove i za pločice nove.
te-te-ac:
slika ??
R@kija:
daj bokte kak..tvoju su diskovi bolji od onog mog kaj sam imo hahahaha
duje87:
--- Citat: dhorvat - 26 Prosinac, 2009, 12:20:42 ---...neko ko zna reko bi: "Bilo bi im i vreme!" :icon_biggrin:
Prvi disk se zaljepio za pločice (odnosno već su skoro golo željezo :toothy3:) i da nisam imo šerafciger da ih odljepim nebi mogo do doma doć. Doduše stao je 150 metara od kuće, ali svejedno nisam ga mogo ni pomaknut. Kočnice su mi u banani već duže vrijeme a sad je prva pločica počela i strugati po disku i sad se od pregrijavanja zaljepila za disk. Vozim i osjetim da mi motor prejako usporava kad pustim gas i kroz 3-4 sekunde je skroz zakočio :laughing7:
Diskovi imaju sad 79400 km kolko i motor :laughing6:
Jel je vrijeme za nove diskove ili? :jerk:
--- Kraj citata ---
znaci ovi disk zadnji od aeroxa sta iman,on ima nekih 8-9 iljada km,znaci u oglasbnik mogu stavit,da ce trajat jos minimalno 70 000 uz normalno tretiranje? :laughing6:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju