Tehnički kutak > Tehnička pitanja

Piaggio NRG Mc2

(1/3) > >>

Skuter92:
Pozdrav svima. Jedam moj frend prodaje Mc2 Extreme LC 50. Motor nije registriran i nema blokade. Kilometraža je poprilična, 38000 km. Sada me muči jedna stvar, prvi vlasnik je jako blisnuo s tog motora. Plastike na lijevoj strani su ogrebane jako ali problem je u tome što pri vrhovima vise pa ne znam da li su se spigale ili su pukle kvačice i nosači. I governal kada ga držite ravno prednji kotač zanosi malo u lijevo, da li je možda spigana vilica?

gokiSP:
skini plastiku volana i vidi dal je volan u centru (imaju na spoju volana i stupa "crtice" koje se moraju poklapati)

Skuter92:
OK, budem. A što je s plastikama? Što bi sve trebalo promjeniti na mašini pošto je u pitanju velika kilometraža? Redovno su mjenjane samo rolice i remen.

speed:

--- Citat: Skuter92 - 26 Prosinac, 2009, 04:43:53 ---OK, budem. A što je s plastikama? Što bi sve trebalo promjeniti na mašini pošto je u pitanju velika kilometraža? Redovno su mjenjane samo rolice i remen.

--- Kraj citata ---
dok vozi i ima snage nista :icon_biggrin: :icon_biggrin: :icon_biggrin:

a racunaj na novi klip,cyl i radilicu.. :icon_biggrin:naravno lezajeve i semeringe uza to...ali tek nakon sto jedan od tih dijelova prodje i nakon sta otvoris masinu i vidis na cem je ona

Skuter92:
Prema riječima vlasnika, skuter ide 90 km/h po satu (ima neki Leo Vince gore).

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju