Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

promjena cilindra na zipu

(1/2) > >>

ZiP_93:
pozdrav svima!! priličan sam laik za tuning ali uvijek razmisljam o necemu jer mi je 50 ccm 4t pre slab! imam zipa 4t i razmisljam dali se moze npr za nekog piaggia isto 4t (npr fly 100) staviti cilindar na zipa i da to bude to... bez icega drugog da mjenjam...??  hvala unaprijed,nadam se da ce mi netko odg i pomoci... pozz

gokiSP:
cisto sumnjam ako i da vjerujem da ima puno vise kemijanja nego da stavis malossi

Iwo SR Tuono:
stavi koplet mašinu sa fly-a 100 na zipa...  :toothy3:

gokiSP:
nije to bas isplativo po meni jer prvo tsko je nac tu masinu a drugo to je opet slabo, jako slabo..onda rade 125 s necega ili 50 2t

SPecial:

--- Citat: ZiP_93 - 25 Prosinac, 2009, 01:04:29 ---pozdrav svima!! priličan sam laik za tuning ali uvijek razmisljam o necemu jer mi je 50 ccm 4t pre slab! imam zipa 4t i razmisljam dali se moze npr za nekog piaggia isto 4t (npr fly 100) staviti cilindar na zipa i da to bude to... bez icega drugog da mjenjam...??  hvala unaprijed,nadam se da ce mi netko odg i pomoci... pozz

--- Kraj citata ---

Ni ja ne volim kiteve ali na 4T motorima traju jaaaaaako dugo,stoga ti preporucam neki kit ili kao sto je Goki rekao makinu od neke 125ice. Za tog flya 100 sam cuo da ga pere standard NRG,pa ti ju ne bi preporucio. Sto se tice 125ica 4t takoder mi se ne svidaju jer su mi slabe sto u tvojem slucaju ne mora znacit,jer je zip laksi od runnera pa ces s tom masinom dosta dobit. To je dobar a jednostavan posao. Malo trosi+solidno ide= :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju