Tehnički kutak > Tuning skutera

brzi gas...

<< < (2/3) > >>

R@kija:
gle horvat..dodi do mene pa ces videt kaj je bilo..nije se sama strgala..ja sam ju strgal..odnosno ja i stari hahahhahahah

speed-> kaj jel treba sajlu kratit???

giannelli:
mene zanima kako je vozit s tim kratkim gasom, jel otvaranje gasa manje ili vece nego kao onaj kratki gas u neosa?

kakva je razlika vozit, ja inace kad vozim pokusavam uvijek odrzavat neki jednak otvor gasa prema brzini, rijetko kad pun gas, a dok sam vozio neosa neko vrijeme s tim kratkim gasom bi stalno max otvor bio jer fakat nije isao s mjesta, pa dal to isto nekako utjece na nacin davanja gasa sto opet ima veze s potrosnjom?  ::)

radomir.g:
Sajla je tu iste duzine, jer ne bi se dizao klipic u karburatoru do kraja da je kraca..
Fazon je u polugi...

gumy:
kratki gas je više manje dužine ko gas od aeroxa ili nekih drugih jamaha.

ak bi uzimo kratki gas trea uzet od stejđ siks jer se dobije i sajla koje se može štelat na 4 mjesta i funkcionira super

dino_sk:

--- Citat: gumy - 25 Prosinac, 2009, 03:47:30 ---kratki gas je više manje dužine ko gas od aeroxa ili nekih drugih jamaha.

ak bi uzimo kratki gas trea uzet od stejđ siks jer se dobije i sajla koje se može štelat na 4 mjesta i funkcionira super

--- Kraj citata ---
daj ne sri  :laughing9: :laughing9: :laughing9:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju