Tehnički kutak > Tuning skutera
razlika u kitu********
dino_sk:
--- Citat: pruki21 - 24 Prosinac, 2009, 13:18:02 ---Koji klip postize vise okretaja s jednom ili s 2 karike
--- Kraj citata ---
to auspuh, rolice i centralni feder reguliraju
SPecial:
--- Citat: dino_sk - 24 Prosinac, 2009, 13:31:24 ---to auspuh, rolice i centralni feder reguliraju
--- Kraj citata ---
Vece okretaje postize klip s jednom karikom zbog prije navedenih razloga. Broj okretaja reguliraju i preljevni kanali,njihove visine,dimenzije itd..... Auspuh omogucava (izmedu ostalog) bolju iskoristivost goriva kod 2t motora jer ne dopusta smjesi da samo ispere cilindar nego vraca gorivo koje je "pobjeglo". Roline i centralni feder odreduju kako zelis da motor razvija brzinu u ovisnosti o broju okretaja. :icon_thumright:
pruki21:
Neislati mi se onda s 1 karikom jer ako mislim ostavit standardnu radilicu onda bi mi se odma razletila
SPecial:
--- Citat: pruki21 - 24 Prosinac, 2009, 15:15:47 ---Neislati mi se onda s 1 karikom jer ako mislim ostavit standardnu radilicu onda bi mi se odma razletila
--- Kraj citata ---
Ne znam bi li ti se razletila. Ima to jedan moj frend na firefoxu,pa cu ga pitat. Ali masina se vrti bolesno. Ko busilica.
runner_sp180:
preporucujem ti MHR replica kit. tu su 2 karike, bit ces zadovoljan.. ovo su ti decki tocno rekli, jedna karika ima vise okretaja zbog trenja. ali svakako ti je bbolje ssa 2 karike obzirom da ne zelis nista previse
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju