Tehnički kutak > Tuning skutera
Stelovanje TT-a na Jet Forca
ermin_46:
pozz.. uzeo sam auspuh leo vince tt za pezo-a jet force-a tsdi.. i zanima me sta mislite kako da nastelujem koje rolnice opruge...
mario_f15:
--- Citat: ermin_46 - 23 Prosinac, 2009, 20:34:59 ---pozz.. uzeo sam auspuh leo vince tt za pezo-a jet force-a tsdi.. i zanima me sta mislite kako da nastelujem koje rolnice opruge...
--- Kraj citata ---
jesi dobio sta uz auspuh?role,oprugice....
polovni ili novi auspuh..... :icon_biggrin:
dhorvat:
Pa lijepo ti je napisao da je uzeo. Vjerojatno nije tražio tražio rolice i federe po garaži dok je uzimao :dontknow:
Šala. Ako si kupio nov auspuh, onda samo stavi rolice i federe koje si dobio, ako nisi onda moraš isprobavati. Probaj za početak gram i pol lakše od serijskih pa vidi kako se ponaša motor (eventualno pošalji kakav video ubrzanja :laughing7:
mario_f15:
--- Citat: dhorvat - 23 Prosinac, 2009, 21:17:29 ---Pa lijepo ti je napisao da je uzeo. Vjerojatno nije tražio tražio rolice i federe po garaži dok je uzimao :dontknow:
Šala. Ako si kupio nov auspuh, onda samo stavi rolice i federe koje si dobio, ako nisi onda moraš isprobavati. Probaj za početak gram i pol lakše od serijskih pa vidi kako se ponaša motor (eventualno pošalji kakav video ubrzanja :laughing7:
--- Kraj citata ---
reko ti je dhorvat sve.....i odma trazi video.......... :laughing7:
wonderkid:
zute opruge i role 4,4grama i to je to :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju