Tehnički kutak > Tuning skutera
suha baterija za skuter - najkvalitetnija?
sven_vx:
--- Citat: n0n4m3 - 23 Prosinac, 2009, 17:01:58 ---to i mene zanima :icon_biggrin: tamo kraj amortizera mi ima malo ruzine kako curi iz akumulatora .. i reka mi je duje da ce mi za par godina puknit rama :toothy12: da je tako njemu na SPu (samo je njemu dole kraj rezervara onaj stup, jer je njima dole akumulator valjda) :icon_scratch:
--- Kraj citata ---
moguce je ako konstantno kapa ili curi...tj nakon 2 godine kapanja... :icon_biggrin:
Nikon:
svi imamo isti problem ocito :icon_biggrin: ... gaseri :toothy11:
nego neznam bas za one emezzeta baterije da su kvalitetne.. sa gelom,
tia bi nesto da san minimum godinu dana s prstom u usima :toothy11:
pesek:
--- Citat: SPecial - 23 Prosinac, 2009, 16:55:17 ---I ja sam imao takav bez odzracnika pa mi je eksplodirao.
--- Kraj citata ---
Izmjerite si max. napon punjenja, ako je do 14V, može bilo koja baterija, ako je do 14,5V(paušalno), ne preporučam gel baterije, a ako napon ide mnogo preko 14,5V, onda prvo kod električara pa akumulator, inače dobijete ovo gore.
Nikon:
pa sta svi skuteri ne pune 14V?
pesek:
--- Citat: Nikon - 23 Prosinac, 2009, 18:37:14 ---pa sta svi skuteri ne pune 14V?
--- Kraj citata ---
Trebali bi, ali izgleda da ne. To su nijanse od 0, V, ali bitne kod npr. gel akumulatora, koji su osjetljivi i brzo stradaju iznad 14V. Najbolje si je to izmjeriti digitalnim instrumentom.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju